Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Nordmenn i paradis

Nordmenn i paradis

Nordmenn i paradis

Nordmenn i paradis (norske sydhavsfarere gjennom tidene, sjøfolk, utvandrere, rømlinger, forfattere, forskere, misjonærer, lystseilere, drømmere og vagabonder)

Forfatter Historie & kultur

Levering 2-6 dager

348,-

ISBN:

9788292870419

Forlag:

Historie & kultur

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2010

Utgave:

1

Sider:

523

Vekt:

750 gr

Alder:

Voksen

Nordmenn i paradis
Historie & kultur
9788292870419

Haugenboks omtale:

Boka handler om norske sydhavsfarere, både forskere, eventyrere, seilere, forfattere, rømlinger og vagabonder. Den gir ei oversikt fra norske sjøfolk som reiste på seilskuter på slutten av 1800-tallet og fram til lystseilere på 1970- og 80-tallet og Ragnar Kvam jr. som seilte mot Vestindia i 1987. Haugenboks omtale Boka handler om norske sydhavsfarere, både forskere, eventyrere, seilere, forfattere, rømlinger og vagabonder. Den gir ei oversikt fra norske sjøfolk som reiste på seilskuter på slutten av 1800-tallet og fram til lystseilere på 1970- og 80-tallet og Ragnar Kvam jr. som seilte mot Vestindia i 1987.

Forlagets omtale:

Drømmen om Sydhavsparadiset har fristet mange nordmenn til å forlate hjemlandet. Det var langtfra bare Thor Heyerdahl som lot seg lokke av Sydhavets hemmeligheter. Dette er beretningen om de norske sydhavsfarerne. Det er en spennende historie med mange fargerike mennesker i hovedrollene: LES MER Forskere, eventyrere, sjøfolk, lystseilere, forfattere, rømlinger, drømmere og vagabonder. I denne boken har Roar Skolmen, som selv har bodd på flere sydhavsøyer med sin familie, samlet dem alle - de kjente og de ukjente. LES MINDRE Forlagets omtale Drømmen om Sydhavsparadiset har fristet mange nordmenn til å forlate hjemlandet. Det var langtfra bare Thor Heyerdahl som lot seg lokke av Sydhavets hemmeligheter. Dette er beretningen om de norske sydhavsfarerne. Det er en spennende historie med mange fargerike mennesker i hovedrollene: Forskere, eventyrere, sjøfolk, lystseilere, forfattere, rømlinger, drømmere og vagabonder. I denne boken har Roar Skolmen, som selv har bodd på flere sydhavsøyer med sin familie, samlet dem alle - de kjente og de ukjente.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.