Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Turbok for sydenferien

Turbok for sydenferien

Turbok for sydenferien

Turbok for sydenferien (fotturer for alle på Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca, Kreta og i Dolomittene)

Forfatter Turbokforl.

(Bjørnar S. Pedersen - Forfatter)

Turbokforl.

Levering 2-12 dager

258,-

ISBN:

9788299701655

Forlag:

Turbokforl.

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2010

Utgave:

1

Sider:

381

Alder:

Voksen

Turbok for sydenferien
Turbokforl.
9788299701655

Haugenboks omtale:

Denne boken inneholder beskrivelser av 70 fotturer i ni forskjellige områder i syden. Turene ligger en kort kjøretur fra stranden og varierer i lengde og vanskelighetsgrad. De korteste turene tas på noen timer og krever ikke klatring. Med navneregister. Haugenboks omtale Denne boken inneholder beskrivelser av 70 fotturer i ni forskjellige områder i syden. Turene ligger en kort kjøretur fra stranden og varierer i lengde og vanskelighetsgrad. De korteste turene tas på noen timer og krever ikke klatring. Med navneregister.

Forlagets omtale:

Turbok for Sydenferien har med 70 fantastiske fotturer fra ni områder i syden: Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca, Kreta og Dolomittene. De fleste turene ligger bare en kort kjøretur fra stranden. Derfor kan en kombinere badeliv med fottur. Turene er LES MER for alle. De korteste tas på noen timer - ingen krever klatring. Hver tur er detaljert beskrevet med kart og bilder, for kjøring, parkering og ruten til toppen. LES MINDRE Forlagets omtale Turbok for Sydenferien har med 70 fantastiske fotturer fra ni områder i syden: Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca, Kreta og Dolomittene. De fleste turene ligger bare en kort kjøretur fra stranden. Derfor kan en kombinere badeliv med fottur. Turene er for alle. De korteste tas på noen timer - ingen krever klatring. Hver tur er detaljert beskrevet med kart og bilder, for kjøring, parkering og ruten til toppen.

Emner: Fotturer

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.