Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Livssyn Alternativ livsstil Den integrale visjonen

  Den integrale visjonen

  Den integrale visjonen

  Den integrale visjonen (en svært kort introduksjon til den revolusjonerende integrale tilnærmingen til livet, Gud, universet og alt mulig annet)

  Forfatter Flux

  (Odd Eirik Ness - Oversetter)

  Flux

  Levering 2-6 dager

  249,-

  ISBN:

  9788292773192

  Forlag:

  Flux

  Trykkeår:

  2008

  Utgitt:

  2008

  Utgave:

  1

  Sider:

  232

  Vekt:

  382 gr

  Alder:

  Voksen

  Den integrale visjonen
  Flux
  9788292773192

  Haugenboks omtale:

  Forfatteren bygger på verdens kulturtradisjoner når han tegner opp et kart over fem aspekter for vår utvikling. Disse fem aspektene kaller kvadranter, stadier, linjer, tilstander og typer, og sier at de er tilgjengelige i din egen bevissthet. Haugenboks omtale Forfatteren bygger på verdens kulturtradisjoner når han tegner opp et kart over fem aspekter for vår utvikling. Disse fem aspektene kaller kvadranter, stadier, linjer, tilstander og typer, og sier at de er tilgjengelige i din egen bevissthet.

  Forlagets omtale:

  Tenk om vi tok fatt i alt ulike kulturer kan fortelle oss om menneskelig potensial - psykologisk, åndelig og sosialt? Hva om vi derfra prøvde å finne de forløsende nøklene til vekst, og laget et kart? Et altomfattende eller integralt kart som bygget på det beste fra alle verdens store LES MER kulturtradisjoner? Ken Wilber integrerer alt fra gammel sjamanistisk visdom til kognitiv psykologi. Han gir oss et kart med fem enkle aspekter for vår utvikling. Disse kaller han kvadranter, stadier, linjer, tilstander og typer. De er tilgjengelige i dette øyeblikk i din egen bevissthet. Det er altså ikke bare teoretiske konsepter, men sider ved din erfarte virkelighet. Endelig kan norske lesere bli kjent med Wilbers spennende tanker. Ken Wilber er en verdensledende teoretiker innen transpersonlig psykologi, og har utgitt en rekke bøker i store opplag. Han er grunnleggeren av Integral Institute, en tankesmie for studier av integral teori og praksis. LES MINDRE Forlagets omtale Tenk om vi tok fatt i alt ulike kulturer kan fortelle oss om menneskelig potensial - psykologisk, åndelig og sosialt? Hva om vi derfra prøvde å finne de forløsende nøklene til vekst, og laget et kart? Et altomfattende eller integralt kart som bygget på det beste fra alle verdens store kulturtradisjoner? Ken Wilber integrerer alt fra gammel sjamanistisk visdom til kognitiv psykologi. Han gir oss et kart med fem enkle aspekter for vår utvikling. Disse kaller han kvadranter, stadier, linjer, tilstander og typer. De er tilgjengelige i dette øyeblikk i din egen bevissthet. Det er altså ikke bare teoretiske konsepter, men sider ved din erfarte virkelighet. Endelig kan norske lesere bli kjent med Wilbers spennende tanker. Ken Wilber er en verdensledende teoretiker innen transpersonlig psykologi, og har utgitt en rekke bøker i store opplag. Han er grunnleggeren av Integral Institute, en tankesmie for studier av integral teori og praksis.