Din skytsengel trenger deg! - åndelig vekst og kosmisk bevissthet venter den som lar seg veilede av sin himmelske hjelper | Theolyn Cortens | 9788202395865 - Haugenbok.no
Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Livssyn Alternativ livsstil Din skytsengel trenger deg!

Din skytsengel trenger deg!

Din skytsengel trenger deg!

Din skytsengel trenger deg! (åndelig vekst og kosmisk bevissthet venter den som lar seg veilede av sin himmelske hjelper)

Forfatter Cappelen Damm

(Kari Kahrs - Oversetter)

Cappelen Damm

E-bok i salg / nedlastbar / les info først

249,-

ISBN:

9788202395865

Forlag:

Cappelen Damm

Trykkeår:

2012

Utgitt:

2013

Utgave:

1

Alder:

Voksen

Filformat:

EPUB

DRM:

SDRM

Din skytsengel trenger deg!
Cappelen Damm
9788202395865

Forlagets omtale:

Skytsengelen din er din guddommelige sjelelærer i tykt og tynt, din rådgiver og læremester. Skytsengelen din åpner portene til de himmelske riker, de usynlige ressursene i vår bevissthet der vi oppdager vår sanne natur som kosmiske skapninger som er i stand til langt mer enn det vi vanligvis LES MER forventer av oss selv. Skal du utvikle forholdet til din skytsengel, er det du som må ta det første skrittet. I likhet med enhver annen god læremester kan skytsengelen din kun fungere i samarbeid med deg. Boken lærer deg hvordan du skaper et magisk forhold til skytsengelen din, forløser gammel karma og leger følelsesmessige sår. LES MINDRE Forlagets omtale Skytsengelen din er din guddommelige sjelelærer i tykt og tynt, din rådgiver og læremester. Skytsengelen din åpner portene til de himmelske riker, de usynlige ressursene i vår bevissthet der vi oppdager vår sanne natur som kosmiske skapninger som er i stand til langt mer enn det vi vanligvis forventer av oss selv. Skal du utvikle forholdet til din skytsengel, er det du som må ta det første skrittet. I likhet med enhver annen god læremester kan skytsengelen din kun fungere i samarbeid med deg. Boken lærer deg hvordan du skaper et magisk forhold til skytsengelen din, forløser gammel karma og leger følelsesmessige sår.

Alternative utgaver