Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Livssyn Alternativ livsstil Engler eksisterer!

  Engler eksisterer!

  Engler eksisterer!

  Engler eksisterer! (en bok om relasjoner mellom det fysiske og det ikke-fysiske, mellom jordiske mennesker og sjeler i vår åndeverden)

  Forfatter Eyoshea

  Levering 2-6 dager

  298,- Nå 261,-

  ISBN:

  9788299784320

  Forlag:

  Eyoshea

  Trykkeår:

  2012

  Utgitt:

  2012

  Utgave:

  1

  Sider:

  121

  Vekt:

  378 gr

  Alder:

  Voksen

  Engler eksisterer!
  Eyoshea
  9788299784320

  Haugenboks omtale:

  I denne boken tar forfatteren folk med synske evner i forsvar, og svarer på kritikken som kom etter at prinsesse Märtha Louise etablerte sin engleskole. Haugenboks omtale I denne boken tar forfatteren folk med synske evner i forsvar, og svarer på kritikken som kom etter at prinsesse Märtha Louise etablerte sin engleskole.

  Forlagets omtale:

  Det bør være en glad-melding at Engler eksisterer ... ! På grunn av mye usakelig kritikk som offentlig kom frem etter lansering av prinsessens Engle-skole, kritikk mot Synsk Evne, Healing Evnen, kontakt med avdøde slektninger, om Engler i det hele tatt eksisterer, er det betimelig og nødvendig å LES MER motgå kritikken med andre synspunkter, forklaringer, oppklaringer. Ingen i gruppen Synske har plikt til å forklare om disse ting. Jeg har fått beskjed om å bruke ordet muntlig og skriftlig, og være med å informere og undervise. Derfor deltar jeg så gjerne i debatten med denne boken. LES MINDRE Forlagets omtale Det bør være en glad-melding at Engler eksisterer ... ! På grunn av mye usakelig kritikk som offentlig kom frem etter lansering av prinsessens Engle-skole, kritikk mot Synsk Evne, Healing Evnen, kontakt med avdøde slektninger, om Engler i det hele tatt eksisterer, er det betimelig og nødvendig å motgå kritikken med andre synspunkter, forklaringer, oppklaringer. Ingen i gruppen Synske har plikt til å forklare om disse ting. Jeg har fått beskjed om å bruke ordet muntlig og skriftlig, og være med å informere og undervise. Derfor deltar jeg så gjerne i debatten med denne boken.