Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fakta Livssyn Selvutvikling Kunsten å prokrastinere

Kunsten å prokrastinere

Kunsten å prokrastinere

Kunsten å prokrastinere (en guide til effektiv somling og utsettelse, a guide to effective dawdling, lollygagging and postponing)

Forfatter Aschehoug

(Trond Lundberg - Oversetter)

Aschehoug

På lager - sendes nå ( 1 stk. )

149,- Nå 130,-

ISBN:

9788203295850

Forlag:

Aschehoug

Trykkeår:

2016

Utgitt:

2016

Utgave:

1

Sider:

117

Vekt:

80 gr

Alder:

Voksen

Kunsten å prokrastinere
Aschehoug
9788203295850

Forlagets omtale:

Grip morgendagen! Det kan synes helt urimelig, men det virker faktisk: Du får gjort en hel masse ting ved å utsette dem. John Perry kaller det strukturert prokrastinering, og dersom du er en som iblant strever med å overholde tidsfrister, som foretrekker å bli distrahert i stedet for å handle, LES MER surfer på Internett i stedet for å betale regninger, eller som kjøper presangen på vei til bursdagsselskapet, ja da vil denne boken forandre livet ditt - hvis du bare får somlet deg til å lese den. LES MINDRE Forlagets omtale Grip morgendagen! Det kan synes helt urimelig, men det virker faktisk: Du får gjort en hel masse ting ved å utsette dem. John Perry kaller det strukturert prokrastinering, og dersom du er en som iblant strever med å overholde tidsfrister, som foretrekker å bli distrahert i stedet for å handle, surfer på Internett i stedet for å betale regninger, eller som kjøper presangen på vei til bursdagsselskapet, ja da vil denne boken forandre livet ditt - hvis du bare får somlet deg til å lese den.

Alternative utgaver
Kunsten å prokrastinere, en guide til ef... John Perry
E-bok i salg / nedlastbar / les info først
E-bok, Bokmål
79,-
Kjøp på Ebok.no

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.