Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fakta Livssyn Selvutvikling Mindfulness

  Mindfulness

  Mindfulness

  Mindfulness (å finne fred og ro i din hektiske hverdag, en praktisk veileder, finding peace in a frantic world, finding peace in a frantic world)

  Forfatter Arneberg forl.

  (Danny Penman - Forfatter)

  Arneberg forl.

  (Trude Monsen - Oversetter)

  Arneberg forl.

  (Tone Johanne Arneberg - Oversetter)

  Arneberg forl.

  Levering 2-6 dager

  349,-

  ISBN:

  9788282200509

  Forlag:

  Arneberg forl.

  Trykkeår:

  2017

  Utgitt:

  2012

  Utgave:

  1

  Sider:

  233

  Vekt:

  298 gr

  Alder:

  Voksen

  Mindfulness
  Arneberg forl.
  9788282200509

  Haugenboks omtale:

  Det følger ikke med CD til boken, men lydfiler kan spilles av direkte fra forlagets hjemmesider. https://arnebergforlag.no/products/mindfulness Haugenboks omtale Det følger ikke med CD til boken, men lydfiler kan spilles av direkte fra forlagets hjemmesider. https://arnebergforlag.no/products/mindfulness

  Forlagets omtale:

  Slappe mer av, gjøre mindre, finne indre ro. For mange som lever hektiske liv, kan det å slappe av oppleves som enda mer stressende, fordi tankene, følelsene og signalene fra kroppen ikke tar verkenfri eller pauser. Og slik kan indre ro bli stående i motsetning til, - ja, rett og slett være som et LES MER helt annet og uoppnåelig sted enn der vi befinner oss. Mindfulness representerer et annet perspektiv: Det dreier seg ikke om å koble seg fra livet, men å koble seg på - slik livet er akkurat nå. Det kan være prikkende stress over å være for sen til et møte, den uutholdelige kjedsomheten i et møte, grubletanker eller bekymringer som kverner rundt og rundt, spenninger og hodepine som følge av alle ting som burde ha vært gjort . Denne boken lærer deg hvordan du oppnår kontroll ved å slippe opp kontroll . som innebærer å befri seg fra troen på at problemer er noe som må fikses, dyttes vekk eller unngås. Mindfulness er en øvelse i å komme det travle og urolige livet i møte, uten å forandre eller flykte fra det. Mantraet i mindfulness er et vennlig «Hva er dette?», der hverdagen er selve arbeidsbenken. LES MINDRE Forlagets omtale Slappe mer av, gjøre mindre, finne indre ro. For mange som lever hektiske liv, kan det å slappe av oppleves som enda mer stressende, fordi tankene, følelsene og signalene fra kroppen ikke tar verkenfri eller pauser. Og slik kan indre ro bli stående i motsetning til, - ja, rett og slett være som et helt annet og uoppnåelig sted enn der vi befinner oss. Mindfulness representerer et annet perspektiv: Det dreier seg ikke om å koble seg fra livet, men å koble seg på - slik livet er akkurat nå. Det kan være prikkende stress over å være for sen til et møte, den uutholdelige kjedsomheten i et møte, grubletanker eller bekymringer som kverner rundt og rundt, spenninger og hodepine som følge av alle ting som burde ha vært gjort . Denne boken lærer deg hvordan du oppnår kontroll ved å slippe opp kontroll . som innebærer å befri seg fra troen på at problemer er noe som må fikses, dyttes vekk eller unngås. Mindfulness er en øvelse i å komme det travle og urolige livet i møte, uten å forandre eller flykte fra det. Mantraet i mindfulness er et vennlig «Hva er dette?», der hverdagen er selve arbeidsbenken.

  Emner: Mindfulness

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.