Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Bli en ny mann

Bli en ny mann

Bli en ny mann

Bli en ny mann (fra småfeit til gloheit på 60 dager, mat, mosjon, drikke, stress & søvn, från lönnfet till glödhet på 60 dagar, från lönnfet till glödhet på 60 dagar)

Forfatter Spartacus

(Jari Ketola - Medforfatter)

Spartacus

(Mai-Lis Hellénius - Medforfatter)

Spartacus

(Malin Ewerlöf Krepp - Medforfatter)

Spartacus

(Musse Hasselvall - Medforfatter)

Spartacus

Levering 2-6 dager

339,-

ISBN:

9788243006669

Forlag:

Spartacus

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

143

Vekt:

626 gr

Alder:

Voksen

Bli en ny mann
Spartacus
9788243006669

Haugenboks omtale:

Forfatteren beskriver et 60-dagersprogram for trening og diett. Han viser hvordan du kan bryte dårlige matvaner, komme i gang med trening, og ikke minst hvordan du kan klare å beholde de gode vanene resten av livet. Haugenboks omtale Forfatteren beskriver et 60-dagersprogram for trening og diett. Han viser hvordan du kan bryte dårlige matvaner, komme i gang med trening, og ikke minst hvordan du kan klare å beholde de gode vanene resten av livet.

Forlagets omtale:

Har du dårlige matvaner? Dratt på deg en trivselsvektdu ikke trives med? Lever du et stresset liv med for mange restaurantbesøk og for lite tid til å ta tak i problemet? Da er Bli en ny mann boken for deg! Dette er boken for menn som vil slutte å spise dårlig, begynne å trene og finne den formen LES MER som holder livet ut. Her finner du alt du trenger for å nå din idealvekt og bli gladere og sterkere enn noensinne. * kosthold: velg mellom dietter som alle gir kjapt vekttap. * trening: et enkelt motivasjonsprogram og med å få kontroll på alkoholinntaket og stress- og søvnproblem. * 60 dager med ukeskjema * hvordan beholde formen i din nye hverdag. Det blir tøft, men Jonas gir råd og støtte og minner om belønningen, som endorfinrusen som kommer allerede etter noen uker når kiloene raser og du nærmer deg din idealvekt med stormsteg! Avslutningsvis lærer du formen holder livet ut - de gamle vanene har du jo lagt bak deg, akkurat som de luftige pikétrøyene som skulle gjemme kulemagen din! LES MINDRE Forlagets omtale Har du dårlige matvaner? Dratt på deg en trivselsvektdu ikke trives med? Lever du et stresset liv med for mange restaurantbesøk og for lite tid til å ta tak i problemet? Da er Bli en ny mann boken for deg! Dette er boken for menn som vil slutte å spise dårlig, begynne å trene og finne den formen som holder livet ut. Her finner du alt du trenger for å nå din idealvekt og bli gladere og sterkere enn noensinne. * kosthold: velg mellom dietter som alle gir kjapt vekttap. * trening: et enkelt motivasjonsprogram og med å få kontroll på alkoholinntaket og stress- og søvnproblem. * 60 dager med ukeskjema * hvordan beholde formen i din nye hverdag. Det blir tøft, men Jonas gir råd og støtte og minner om belønningen, som endorfinrusen som kommer allerede etter noen uker når kiloene raser og du nærmer deg din idealvekt med stormsteg! Avslutningsvis lærer du formen holder livet ut - de gamle vanene har du jo lagt bak deg, akkurat som de luftige pikétrøyene som skulle gjemme kulemagen din!

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.