Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Honning

    Honning

    Honning

    Honning (oppskrifter, fakta, livet i bikuben)

    Forfatter Vega forlag

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788282116121

    Forlag:

    Vega forlag

    Trykkeår:

    2019

    Utgitt:

    2019

    Utgave:

    1

    Sider:

    303

    Vekt:

    1074 gr

    Alder:

    Voksen

    Honning
    Vega forlag
    9788282116121

    Forlagets omtale:

    Verdens beste naturprodukt! Denne boka handler om «naturens gull». Her får du lese om hva honning egentlig er for noe, hvordan den har fulgt oss som medisin og næringsmiddel gjennom historien - og ikke minst hva du kan bruke den til. Kjente kokker og restauranter som sverger til honning, gir deg LES MER oppskrifter på middagsretter, desserter og kaker, og på ulike former for drikke. Du får naturligvis også stifte bekjentskap med de flittige og fascinerende biene som lager honningen, du får møte mennesker som er lidenskapelig opptatt av kubene sine, og du får et unikt innblikk i livet i bigården gjennom året. Underveis finner du nyttige tips og søt kuriosa. Dette er boka for alle som elsker honning! Forfatter og kåsør Espen Smith (f. 1962) er ekspert på akevitt, øl, whisky - og honning. Han er en etterspurt foredragsholder, og han arrangerer stadig kulinariske temareiser med mat og drikke på menyen. Til daglig skriver han artikler om sine gastronomiske favorittemner, han underviser vinkelnere, og han utvikler produkter i samarbeid med produsentene. Espen har bidratt til flere bøker om norsk mathistorie. I 2018 var han juryleder for Norgesmesterskapet i honning. LES MINDRE Forlagets omtale Verdens beste naturprodukt! Denne boka handler om «naturens gull». Her får du lese om hva honning egentlig er for noe, hvordan den har fulgt oss som medisin og næringsmiddel gjennom historien - og ikke minst hva du kan bruke den til. Kjente kokker og restauranter som sverger til honning, gir deg oppskrifter på middagsretter, desserter og kaker, og på ulike former for drikke. Du får naturligvis også stifte bekjentskap med de flittige og fascinerende biene som lager honningen, du får møte mennesker som er lidenskapelig opptatt av kubene sine, og du får et unikt innblikk i livet i bigården gjennom året. Underveis finner du nyttige tips og søt kuriosa. Dette er boka for alle som elsker honning! Forfatter og kåsør Espen Smith (f. 1962) er ekspert på akevitt, øl, whisky - og honning. Han er en etterspurt foredragsholder, og han arrangerer stadig kulinariske temareiser med mat og drikke på menyen. Til daglig skriver han artikler om sine gastronomiske favorittemner, han underviser vinkelnere, og han utvikler produkter i samarbeid med produsentene. Espen har bidratt til flere bøker om norsk mathistorie. I 2018 var han juryleder for Norgesmesterskapet i honning.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.