Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mitt klosterkjøkken

    Mitt klosterkjøkken

    Mitt klosterkjøkken

    Mitt klosterkjøkken

    Forfatter St. Olav forl.

    Levering 2-6 dager

    298,-

    ISBN:

    9788270242702

    Forlag:

    St. Olav forl.

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    217

    Vekt:

    991 gr

    Alder:

    Voksen

    Språk:

    Bokmål og Engelsk

    Mitt klosterkjøkken
    St. Olav forl.
    9788270242702

    Forlagets omtale:

    Hva spiser nonner? Bare brød og vann askeonsdag og langfredag, men resten av året er kanskje mer spennende enn du tror. Med glede bruker klosterkokka "alle planter som setter frø", Guds gode gaver. Sr. Sheryl forklarer noen prinsipper bak måltidene i et kloster og bidrar med noen tidsbesparende LES MER tips. Benedikts regel, som nonnene lever etter, fastslår at kjøkkentjenesten "vinner større lønn og mer nestekjærlighet". Ved Tautra Mariakloster, som ligger på en frodig øy i Trondheimsfjorden, skaper den internasjonale kommuniteten ubegrensede muligheter for en fusjon av norsk, amerikansk og kinesisk mat og klosterkultur. Boken har parallelle tekster på norsk og engelsk. LES MINDRE Forlagets omtale Hva spiser nonner? Bare brød og vann askeonsdag og langfredag, men resten av året er kanskje mer spennende enn du tror. Med glede bruker klosterkokka "alle planter som setter frø", Guds gode gaver. Sr. Sheryl forklarer noen prinsipper bak måltidene i et kloster og bidrar med noen tidsbesparende tips. Benedikts regel, som nonnene lever etter, fastslår at kjøkkentjenesten "vinner større lønn og mer nestekjærlighet". Ved Tautra Mariakloster, som ligger på en frodig øy i Trondheimsfjorden, skaper den internasjonale kommuniteten ubegrensede muligheter for en fusjon av norsk, amerikansk og kinesisk mat og klosterkultur. Boken har parallelle tekster på norsk og engelsk.

    Emner: Klostervesen

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.