Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Drikke Øl- og matboka

    Øl- og matboka

    Øl- og matboka

    Øl- og matboka (en guide til øl og mat)

    Forfatter Goliat forl.

    (Kai Øveråsen - Illustratør)

    Goliat forl.

    Levering 2-6 dager

    249,- Nå 218,-

    ISBN:

    9788293430186

    Forlag:

    Goliat forl.

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    236

    Vekt:

    832 gr

    Alder:

    Voksen

    Øl- og matboka
    Goliat forl.
    9788293430186

    Forlagets omtale:

    Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter LES MER til marinader og sauser. Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til hvordan man lager mat med øl. Forordet i boken er skrevet av Brooklyn Brewerys egen bryggmester, Garrett Oliver. Vi kan garantere at du vil bli både sulten, og tørst. SKÅL! LES MINDRE Forlagets omtale Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser. Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til hvordan man lager mat med øl. Forordet i boken er skrevet av Brooklyn Brewerys egen bryggmester, Garrett Oliver. Vi kan garantere at du vil bli både sulten, og tørst. SKÅL!

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.