Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    90 retter du må kunne

    90 retter du må kunne

    90 retter du må kunne

    90 retter du må kunne (salater, supper, pizza & pasta, fisk & skalldyr, fugl, grønnsaker, kjøtt, desserter)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Mette Randem - )

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202591403

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    280

    Vekt:

    1041 gr

    Alder:

    Voksen

    90 retter du må kunne
    Cappelen Damm
    9788202591403

    Forlagets omtale:

    90 retter som gjør at du alltid er inspirert. Andreas Viestad jobber med mat hver dag. Han skriver om mat, reiser land og strand rundt og smaker og lærer om all verdens retter. Gjennom sine år som matskribent, tv-kokk og matformidler, er det noen retter han stadig vender tilbake til, retter han LES MER ikke klarer seg uten. Oppskriftene på disse rettene er samlet i 90 retter du må kunne. Noen retter er klassikere alle har hørt om, andre er utviklet av Andreas gjennom lang prøving og feiling på kjøkkenet. Ingen krever spesialutstyr eller avanserte ferdigheter. Rettene er ekstra smarte, ekstra viktige eller bare simpelthen ekstra gode. Kan du disse, mestrer du det meste. Dette er retter du vil elske å lage. Dette er Andreas Viestads beste retter. Han håper det smaker. En nyttig og vakker bok som koker av matglede og blir stående på kjøkkenet! Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn i Oslo. LES MINDRE Forlagets omtale 90 retter som gjør at du alltid er inspirert. Andreas Viestad jobber med mat hver dag. Han skriver om mat, reiser land og strand rundt og smaker og lærer om all verdens retter. Gjennom sine år som matskribent, tv-kokk og matformidler, er det noen retter han stadig vender tilbake til, retter han ikke klarer seg uten. Oppskriftene på disse rettene er samlet i 90 retter du må kunne. Noen retter er klassikere alle har hørt om, andre er utviklet av Andreas gjennom lang prøving og feiling på kjøkkenet. Ingen krever spesialutstyr eller avanserte ferdigheter. Rettene er ekstra smarte, ekstra viktige eller bare simpelthen ekstra gode. Kan du disse, mestrer du det meste. Dette er retter du vil elske å lage. Dette er Andreas Viestads beste retter. Han håper det smaker. En nyttig og vakker bok som koker av matglede og blir stående på kjøkkenet! Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn i Oslo.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.