Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Ekte mat

    Ekte mat

    Ekte mat

    Ekte mat

    Forfatter Cappelen Damm

    (Mette Randem - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788202532802

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    510

    Vekt:

    1753 gr

    Alder:

    Voksen

    Ekte mat
    Cappelen Damm
    9788202532802

    Forlagets omtale:

    For Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Om nytelsen og gleden ved å spise god mat hver eneste dag og om meningen med maten. Maten skal ha en historie, et opphav, og har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, som å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller sanke noe av LES MER det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede over måltidet. Ekte mat handler både om maten og innstillingen vi har til den. Ekte mat handler om å ta spaden i egen hånd, om å ta kontroll over eget liv, egne handlinger. Og ikke minst handler Ekte mat om gleden over å lage god mat hver eneste dag. Dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte. Dette er i første rekke en unik kokebok. Selv om temaene er store, er oppskriftene enkle, og boka skal brukes på vanlig vis: Du blar igjennom, finner noe som ser godt ut og lager det til formiddags, middag eller kvelds til deg selv og familie og venner. Her er mat for alle anledninger. Med denne boken kan du lage ekte mat. Er det ikke det vi alle egentlig vil ha? Mer enn 250 oppskrifter Presentasjon av mer enn 25 forskjellige grønnsaker og 20 forskjellige fisk og skalldyr Les om hvordan holde høner i byen og dyrke poteter på verandaen og få en potte med urter fra butikken til å overleve eller sanke mat i fjæra «Mannen skriver så tennene løper i vann om alt fra hvetegressjuice til grillede svineører.» Marte Rostvåg Ulltveit-Mo, Klassekampen LES MINDRE Forlagets omtale For Andreas Viestad handler ekte mat om to ting: Om nytelsen og gleden ved å spise god mat hver eneste dag og om meningen med maten. Maten skal ha en historie, et opphav, og har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, som å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede over måltidet. Ekte mat handler både om maten og innstillingen vi har til den. Ekte mat handler om å ta spaden i egen hånd, om å ta kontroll over eget liv, egne handlinger. Og ikke minst handler Ekte mat om gleden over å lage god mat hver eneste dag. Dette er ingen bok som krever at du forandrer levemåte. Dette er i første rekke en unik kokebok. Selv om temaene er store, er oppskriftene enkle, og boka skal brukes på vanlig vis: Du blar igjennom, finner noe som ser godt ut og lager det til formiddags, middag eller kvelds til deg selv og familie og venner. Her er mat for alle anledninger. Med denne boken kan du lage ekte mat. Er det ikke det vi alle egentlig vil ha? Mer enn 250 oppskrifter Presentasjon av mer enn 25 forskjellige grønnsaker og 20 forskjellige fisk og skalldyr Les om hvordan holde høner i byen og dyrke poteter på verandaen og få en potte med urter fra butikken til å overleve eller sanke mat i fjæra «Mannen skriver så tennene løper i vann om alt fra hvetegressjuice til grillede svineører.» Marte Rostvåg Ulltveit-Mo, Klassekampen

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.