Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    FCCBBQ

    FCCBBQ

    FCCBBQ

    FCCBBQ

    Forfatter Flying forl.

    (Mathias Herseth Spieler - Forfatter)

    Flying forl.

    (Margrethe Myhrer - Illustratør)

    Flying forl.

    (P.J. de Villiers - )

    Flying forl.

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788269087925

    Forlag:

    Flying forl.

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    229

    Vekt:

    1035 gr

    Alder:

    Voksen

    FCCBBQ
    Flying forl.
    9788269087925

    Forlagets omtale:

    The Flying Culinary Circus er verdens første omreisende kokkegruppe. Vi har reist i 60 land, samlet inspirasjon og spredd matglede. Vi håper å inspirere dere med den nye boken vår og at dere vil være med å spre vår visjon: Share the fun of cooking! For mange nordmenn betyr grilling svidde pølser LES MER og kremerte svinekoteletter med et hint av tennvæske, servert med en potetsalat som minner mer om bygningsmateriale enn mat. Vi håper å kunne inspirere dere til å teste ut og oppdage at BBQ kan være så utrolig mye mer enn det. Boken består av 11 kapitler med oppskrifter som dekker «rubs», «sauser og marinader», «grillsalater», «grillgarnityr», «vegetar», «skalldyr», «fisk», «bakverk», «kjøtt», «low & slow», og «dessert». Her er det like mye fokus på sjømat, kjøtt som grønt - noe for en hver smak, altså. Ofte virker det som forfattere av BBQ-bøker kun har slengt sammen en gjeng kjøttoppskrifter. Nettopp dette har inspirert oss til å tenke litt bredere, og forhåpentligvis friste alle til grillen - både kjøtt- og sjømatelskere, vegetarianere, sausefolk og dessert-junkies. Grillmat blir litt som med tapas - sharing- konseptet gjelder her også. Vi lager forskjellige retter og setter det på bordet sammen med diverse garnityr og tilbehør. Alt er lov, ingenting er feil. Grille er noe vi kan gjøre hele året, enten det er nyrøkt laks til julebordet, ribbe med ny vri på julaften, påskelam til skituren eller langtidsrøkt beef brisket og quinoa-burger til grillfesten i hagen. Grilling er for alle - hele året! LES MINDRE Forlagets omtale The Flying Culinary Circus er verdens første omreisende kokkegruppe. Vi har reist i 60 land, samlet inspirasjon og spredd matglede. Vi håper å inspirere dere med den nye boken vår og at dere vil være med å spre vår visjon: Share the fun of cooking! For mange nordmenn betyr grilling svidde pølser og kremerte svinekoteletter med et hint av tennvæske, servert med en potetsalat som minner mer om bygningsmateriale enn mat. Vi håper å kunne inspirere dere til å teste ut og oppdage at BBQ kan være så utrolig mye mer enn det. Boken består av 11 kapitler med oppskrifter som dekker «rubs», «sauser og marinader», «grillsalater», «grillgarnityr», «vegetar», «skalldyr», «fisk», «bakverk», «kjøtt», «low & slow», og «dessert». Her er det like mye fokus på sjømat, kjøtt som grønt - noe for en hver smak, altså. Ofte virker det som forfattere av BBQ-bøker kun har slengt sammen en gjeng kjøttoppskrifter. Nettopp dette har inspirert oss til å tenke litt bredere, og forhåpentligvis friste alle til grillen - både kjøtt- og sjømatelskere, vegetarianere, sausefolk og dessert-junkies. Grillmat blir litt som med tapas - sharing- konseptet gjelder her også. Vi lager forskjellige retter og setter det på bordet sammen med diverse garnityr og tilbehør. Alt er lov, ingenting er feil. Grille er noe vi kan gjøre hele året, enten det er nyrøkt laks til julebordet, ribbe med ny vri på julaften, påskelam til skituren eller langtidsrøkt beef brisket og quinoa-burger til grillfesten i hagen. Grilling er for alle - hele året!

    Emner: Grilling

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.