Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Familiemat

    Familiemat

    Familiemat

    Familiemat (noe godt hver dag)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Mette Randem - )

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202591571

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    304

    Vekt:

    1200 gr

    Alder:

    Voksen

    Familiemat
    Cappelen Damm
    9788202591571

    Forlagets omtale:

    Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og LES MER rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting. Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling. Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post. LES MINDRE Forlagets omtale Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting. Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling. Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.