Hvorfor registrere deg?
Haugenbok.no› Hobby og Fritid› Mat og drikke› Kokebøker› Fermentert mat
(Paul Paiewonsky - Fotograf)
På lager - sendes nå( 6 stk. )
379,- Nå 332,-
ISBN: |
9788293311621 |
Forlag: |
Gursli Berg forl. |
Trykkeår: |
2019 |
Utgitt: |
2019 |
Utgave: |
1 |
Sider: |
173 |
Vekt: |
776 gr |
Alder: |
Voksen |
Fermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær. Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og … LES MER smakfulle oppskrifter. Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen. LES MINDRE
Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!