Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Frukt og bær

    Frukt og bær

    Frukt og bær

    Frukt og bær (en kokebok)

    Forfatter Forlaget Press

    (Lars Petter Pettersen - Illustratør)

    Forlaget Press

    Levering 2-6 dager

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788232800797

    Forlag:

    Forlaget Press

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    343

    Vekt:

    1422 gr

    Alder:

    Voksen

    Frukt og bær
    Forlaget Press
    9788232800797

    Forlagets omtale:

    Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen av de mest fristende råvarene som finnes: norsk frukt og bær. I Norge har vi råvarer som kokker verden over misunner oss. Vekstforhold og klima gir perfekt friske, syrlige og sødmefulle jordbær og LES MER bringebær, epler og plommer, blåbær og multer. Men vi er ikke like flinke til å utnytte disse råvarene som vi en gang var. I Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å sylte, safte eller hermetisere. Teknikkene forklares enkelt og lettfattelig. I tillegg får du et rikt utvalg av mesterkokken Sverre Sætres egne favorittoppskrifter på alle slags deilige kaker, terter, kremer og desserter av norsk frukt og bær. Resultatet er en av de mest uimotståelige kokebøkene som er utgitt de siste årene - og en uomgjengelig grunnbok for alle som er interessert i god mat. Frukt og bær leder leseren gjennom det årstidene har å by på, fra rabarbraen begynner å vokse fram i mai til rognebærene kan høstes inn på høsten. Boken dekker hele spekteret av norsk frukt og bær, fra favoritter som epler og jordbær til skjulte perler som krekling, hylleblomst og nype. For dem som er interessert i å dyrke eller sanke inn råvarene selv, gir boken også nyttige tips om sesong, vekstvilkår og dyrking. LES MINDRE Forlagets omtale Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen av de mest fristende råvarene som finnes: norsk frukt og bær. I Norge har vi råvarer som kokker verden over misunner oss. Vekstforhold og klima gir perfekt friske, syrlige og sødmefulle jordbær og bringebær, epler og plommer, blåbær og multer. Men vi er ikke like flinke til å utnytte disse råvarene som vi en gang var. I Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å sylte, safte eller hermetisere. Teknikkene forklares enkelt og lettfattelig. I tillegg får du et rikt utvalg av mesterkokken Sverre Sætres egne favorittoppskrifter på alle slags deilige kaker, terter, kremer og desserter av norsk frukt og bær. Resultatet er en av de mest uimotståelige kokebøkene som er utgitt de siste årene - og en uomgjengelig grunnbok for alle som er interessert i god mat. Frukt og bær leder leseren gjennom det årstidene har å by på, fra rabarbraen begynner å vokse fram i mai til rognebærene kan høstes inn på høsten. Boken dekker hele spekteret av norsk frukt og bær, fra favoritter som epler og jordbær til skjulte perler som krekling, hylleblomst og nype. For dem som er interessert i å dyrke eller sanke inn råvarene selv, gir boken også nyttige tips om sesong, vekstvilkår og dyrking.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.