Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Gjærbakst for alle

    Gjærbakst for alle

    Gjærbakst for alle

    Gjærbakst for alle

    Forfatter Cappelen Damm

    (Øystein Westlie - )

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 4 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202559120

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    165

    Vekt:

    708 gr

    Alder:

    Voksen

    Gjærbakst for alle
    Cappelen Damm
    9788202559120

    Forlagets omtale:

    Gjærbaksten alle elsker - bak den selv! Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza LES MER med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor. Forfatteren forklarer grundig hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den aller beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte for boller og brød du kan imponere gjestene dine med - for eksempel lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere akkurat slik du vil. «Jeg har aldri fått så gode boller før!» Michelle på bloggen Fru Timian «Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.» Kristin på bloggen Fru Timian LES MINDRE Forlagets omtale Gjærbaksten alle elsker - bak den selv! Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor. Forfatteren forklarer grundig hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den aller beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte for boller og brød du kan imponere gjestene dine med - for eksempel lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere akkurat slik du vil. «Jeg har aldri fått så gode boller før!» Michelle på bloggen Fru Timian «Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.» Kristin på bloggen Fru Timian

    Emner: Bakverk

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.