Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Green kitchen - hjemme

    Green kitchen - hjemme

    Green kitchen - hjemme

    Green kitchen - hjemme (rask og sunn vegetarmat for hele familien, quick and healthy vegetarian food for every day)

    Forfatter Spartacus

    (Luise Vindahl - Forfatter)

    Spartacus

    (Lisbeth Kristoffersen - )

    Spartacus

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788243011236

    Forlag:

    Spartacus

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    1

    Sider:

    251

    Vekt:

    1246 gr

    Alder:

    Voksen

    Green kitchen - hjemme
    Spartacus
    9788243011236

    Forlagets omtale:

    I «Green Kitchen - hjemme» har David Frenkiel og Luise Vindahl samlet 100 oppskrifter på vegetarmat. Du får oppskrifter på alt fra raske og gode hverdagsfrokoster og -middager til måltider som egner seg til helgekos og fest. Maten er enkel og rask å lage, og oppskriftene inneholder nyttige tips. LES MER Det lønner seg å begynne med basisrettene, for eksempel tomatsaus, rispannekakerøre eller pesto, for de utgjør byggeklossene i hverdagsmaten. Helgematen krever litt mer tid, men den er ukomplisert og verdt en ekstra innsats, enten du lager «blomkålfisk» og chips, sitron- og ricottalasagne eller de lette og sunne, men syndig gode smultringene. «Green Kitchen - hjemme» byr på ny og inspirerende vegetarmat og glutenfrie oppskrifter. Alle kan dessuten gjøres veganske. Dette er en kokebok du kommer til å bli glad i! LES MINDRE Forlagets omtale I «Green Kitchen - hjemme» har David Frenkiel og Luise Vindahl samlet 100 oppskrifter på vegetarmat. Du får oppskrifter på alt fra raske og gode hverdagsfrokoster og -middager til måltider som egner seg til helgekos og fest. Maten er enkel og rask å lage, og oppskriftene inneholder nyttige tips. Det lønner seg å begynne med basisrettene, for eksempel tomatsaus, rispannekakerøre eller pesto, for de utgjør byggeklossene i hverdagsmaten. Helgematen krever litt mer tid, men den er ukomplisert og verdt en ekstra innsats, enten du lager «blomkålfisk» og chips, sitron- og ricottalasagne eller de lette og sunne, men syndig gode smultringene. «Green Kitchen - hjemme» byr på ny og inspirerende vegetarmat og glutenfrie oppskrifter. Alle kan dessuten gjøres veganske. Dette er en kokebok du kommer til å bli glad i!

    Emner: Vegetarretter

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.