Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Helt Texas

    Helt Texas

    Helt Texas

    Helt Texas (BBQ på norsk)

    Forfatter Kagge

    (Dag Ødegaard - Forfatter)

    Kagge

    (Stian Broch - Illustratør)

    Kagge

    (Eivind Stoud Platou - )

    Kagge

    Levering 2-6 dager

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788248921219

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    197

    Vekt:

    1052 gr

    Alder:

    Voksen

    Helt Texas
    Kagge
    9788248921219

    Forlagets omtale:

    Lær deg ekte barbecue - den nyeste mattrenden! Nordmenn elsker grilling. Nå er også den amerikanske barbecue-trenden på full fart inn i det norske kjøkkenet. Mens tradisjonell grilling dreier seg om direkte varme og høy temperatur, foregår barbecue med indirekte varme og lav temperatur. LES MER Resultatet blir fantastiske måltider. I denne boka lærer du det du trenger å kunne om barbecue fra Norges fremste barbecue-eksperter. Her er alt om barbecue-kulturens opphav i Texas, gode forklaringer på hva slags utstyr du trenger og hvordan du bruker det, hva slags brensel du fyrer opp med, og ikke minst et vell av gode oppskrifter. Forfatterne guider deg til de beste råvarene og viser hvordan du tilbereder både kjøtt og fisk på ekte barbecue-vis, med ulike kombinasjoner av saus, rubs og marinader. Boka inneholder også sideretter og tips til hva du kan drikke til. Resultatet blir det komplette barbecuemåltid slik du får det i Texas. "Hvis du virkelig mener alvor med grillingen, er Angela Taliaferros «Helt Texas» obligatorisk lesning." - Kine Hult, Aftenbladet. LES MINDRE Forlagets omtale Lær deg ekte barbecue - den nyeste mattrenden! Nordmenn elsker grilling. Nå er også den amerikanske barbecue-trenden på full fart inn i det norske kjøkkenet. Mens tradisjonell grilling dreier seg om direkte varme og høy temperatur, foregår barbecue med indirekte varme og lav temperatur. Resultatet blir fantastiske måltider. I denne boka lærer du det du trenger å kunne om barbecue fra Norges fremste barbecue-eksperter. Her er alt om barbecue-kulturens opphav i Texas, gode forklaringer på hva slags utstyr du trenger og hvordan du bruker det, hva slags brensel du fyrer opp med, og ikke minst et vell av gode oppskrifter. Forfatterne guider deg til de beste råvarene og viser hvordan du tilbereder både kjøtt og fisk på ekte barbecue-vis, med ulike kombinasjoner av saus, rubs og marinader. Boka inneholder også sideretter og tips til hva du kan drikke til. Resultatet blir det komplette barbecuemåltid slik du får det i Texas. "Hvis du virkelig mener alvor med grillingen, er Angela Taliaferros «Helt Texas» obligatorisk lesning." - Kine Hult, Aftenbladet.

    Emner: Grilling

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.