Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat på bordet fra morgen til kveld

    Mat på bordet fra morgen til kveld

    Mat på bordet fra morgen til kveld

    Mat på bordet fra morgen til kveld (125 herlige hverdagsoppskrifter)

    Forfatter Gyldendal

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788205453791

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    279

    Vekt:

    1309 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat på bordet fra morgen til kveld
    Gyldendal
    9788205453791

    Forlagets omtale:

    Lær av en av Norges beste matbloggere og sett velsmakende MAT PÅ BORDET hver dag. Lær deg en knippe klassikere som alltid fungerer og som gjør at smilene rundt middagsbordet sitter løsere. Ta imot tips fra en som kan! Ina er en av Norges mest populære og kreative matbloggere med bloggen Mat på LES MER bordet. Ina har samlet sine aller beste oppskrifter og det er blitt en fest for øye og gane. Lær deg å lage hverdagsmat med det lille ekstra. Lær deg et antall basisoppskrifter som du kan ha med deg resten av livet, og gjør dem til dine egne klassikere. For eksempel: Eltefritt brød, vellykket hver gang, en pai du får til, den beste italienske pizzaen, supper som smaker av Italia, eller noen få helt nydelige gryteretter. Hvorfor ikke spise godt hver eneste dag! Ina-Janine Johnsen er matblogger og spaltist i A-magasinet og skriver for matmagasinet NORD. Hun er utdannet interiørarkitekt og bor i Oslo. LES MINDRE Forlagets omtale Lær av en av Norges beste matbloggere og sett velsmakende MAT PÅ BORDET hver dag. Lær deg en knippe klassikere som alltid fungerer og som gjør at smilene rundt middagsbordet sitter løsere. Ta imot tips fra en som kan! Ina er en av Norges mest populære og kreative matbloggere med bloggen Mat på bordet. Ina har samlet sine aller beste oppskrifter og det er blitt en fest for øye og gane. Lær deg å lage hverdagsmat med det lille ekstra. Lær deg et antall basisoppskrifter som du kan ha med deg resten av livet, og gjør dem til dine egne klassikere. For eksempel: Eltefritt brød, vellykket hver gang, en pai du får til, den beste italienske pizzaen, supper som smaker av Italia, eller noen få helt nydelige gryteretter. Hvorfor ikke spise godt hver eneste dag! Ina-Janine Johnsen er matblogger og spaltist i A-magasinet og skriver for matmagasinet NORD. Hun er utdannet interiørarkitekt og bor i Oslo.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.