Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Metochis kjøkken - med røtter i antikken

    Metochis kjøkken - med røtter i antikken

    Metochis kjøkken - med røtter i antikken

    Metochis kjøkken - med røtter i antikken

    Forfatter Portal

    (Eva Maagerø - Forfatter)

    Portal

    (Birte Simonsen - Forfatter)

    Portal

    (Kari Wigstøl - Forfatter)

    Portal

    (Knut Bry - Fotograf)

    Portal

    (Evdokia Kouni - Medarbeider)

    Portal

    (Nelly Maragou - Medarbeider)

    Portal

    (Medie Meyer - Medarbeider)

    Portal

    ( - Utgiver)

    Portal

    Levering 2-6 dager

    369,- Nå 323,-

    ISBN:

    9788283141634

    Forlag:

    Portal

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    1

    Sider:

    303

    Vekt:

    1110 gr

    Alder:

    Voksen

    Metochis kjøkken - med røtter i antikken
    Portal
    9788283141634

    Forlagets omtale:

    I denne kokeboka fra Metochi har inspirasjonen vært de lange linjene i historien om middelhavsmat, spesielt på den greske øya Lesbos. Det grunnleggende prinsippet har vært å presentere retter fra det lokale greske kjøkken i dag som alle har ingredienser med røtter i antikken. I litteratur, LES MER mosaikker og annen kunst fra antikken omtales og avbildes oliven, salt og vann, fisk og sjømat, urter, korn, vin, grønnsaker og belgfrukter, kjøtt, fjærkre og egg, ost, frukt, bær, nøtter og honning. Og det er nettopp disse ingrediensene kapitlene i kokeboka er inndelt etter. Alle oppskriftene kommer fra kokkene på Metochi, og selv om oppskriftene er fra dagens kjøkken, har mange av rettene lange tradisjoner. Det er flest oppskrifter i kapitlene om frukt og grønnsaker, inkludert vegetarversjoner av mange av de velkjente greske rettene som moussaka, stifado og giouvetsi. Foto: Knut Bry. LES MINDRE Forlagets omtale I denne kokeboka fra Metochi har inspirasjonen vært de lange linjene i historien om middelhavsmat, spesielt på den greske øya Lesbos. Det grunnleggende prinsippet har vært å presentere retter fra det lokale greske kjøkken i dag som alle har ingredienser med røtter i antikken. I litteratur, mosaikker og annen kunst fra antikken omtales og avbildes oliven, salt og vann, fisk og sjømat, urter, korn, vin, grønnsaker og belgfrukter, kjøtt, fjærkre og egg, ost, frukt, bær, nøtter og honning. Og det er nettopp disse ingrediensene kapitlene i kokeboka er inndelt etter. Alle oppskriftene kommer fra kokkene på Metochi, og selv om oppskriftene er fra dagens kjøkken, har mange av rettene lange tradisjoner. Det er flest oppskrifter i kapitlene om frukt og grønnsaker, inkludert vegetarversjoner av mange av de velkjente greske rettene som moussaka, stifado og giouvetsi. Foto: Knut Bry.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.