Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Morfars kokebok

    Morfars kokebok

    Morfars kokebok

    Morfars kokebok

    Forfatter Kakapo

    (Geir Johannessen - )

    Kakapo

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788269016666

    Forlag:

    Kakapo

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    205

    Vekt:

    810 gr

    Alder:

    Voksen

    Morfars kokebok
    Kakapo
    9788269016666

    Forlagets omtale:

    Denne kokeboken er et lite stykke norsk kulturhistorie. Ingvald Martin Torsvik var en svært utradisjonell mann som likte å stelle hjemme, trille barnevogn og ikke minst lage mat. Utdannet ved Bergen Stuertskole reiste han til sjøs. Under krigen seilte han i indre Hardanger, siden ble det LES MER islandsfiske. Han var svært opptatt av at mannskapet på båten skulle ha god og næringsrik mat og han la sin ære i at alle råvarene var av høyeste kvalitet. I boken finner du oppskrifter på tradisjonell mat, men også for oss i dag ukjente matretter: Hva med Puspas til middag og Rødvinsgelé til dessert? Kanskje du vil prøve deg på Benløse fugler eller Forloren skilpadde? Oppskriftene er hentet fra Ingvald Martins håndskrevne kokebok. Barnebarnet hans Annicke Økland har tilpasset dem dagens råvarer, testet og smakt. Nå vil hun gjerne dele disse oppskriftene med deg. Vel bekomme! LES MINDRE Forlagets omtale Denne kokeboken er et lite stykke norsk kulturhistorie. Ingvald Martin Torsvik var en svært utradisjonell mann som likte å stelle hjemme, trille barnevogn og ikke minst lage mat. Utdannet ved Bergen Stuertskole reiste han til sjøs. Under krigen seilte han i indre Hardanger, siden ble det islandsfiske. Han var svært opptatt av at mannskapet på båten skulle ha god og næringsrik mat og han la sin ære i at alle råvarene var av høyeste kvalitet. I boken finner du oppskrifter på tradisjonell mat, men også for oss i dag ukjente matretter: Hva med Puspas til middag og Rødvinsgelé til dessert? Kanskje du vil prøve deg på Benløse fugler eller Forloren skilpadde? Oppskriftene er hentet fra Ingvald Martins håndskrevne kokebok. Barnebarnet hans Annicke Økland har tilpasset dem dagens råvarer, testet og smakt. Nå vil hun gjerne dele disse oppskriftene med deg. Vel bekomme!

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.