Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Munter mat

    Munter mat

    Munter mat

    Munter mat (deilige danske og franske klassikere)

    Forfatter Kagge

    (James Price - Forfatter)

    Kagge

    (Henrik Freek - Oversetter)

    Kagge

    (Irene Inman Tjørve - )

    Kagge

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788248922070

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    239

    Vekt:

    1196 gr

    Alder:

    Voksen

    Munter mat
    Kagge
    9788248922070

    Forlagets omtale:

    Smørrebrød, rødspette, lun leverpostej med bacon, flæskesteg, frikadeller, sildeanretninger, rødgrød med fløde ... Her serveres de lekreste danske retter side om side med franske og kontinentale klassikere som brødrene er så kjent for, selvsagt med deres egen tvist, og med muntre anekdoter om LES MER tilblivelse, familiehistorie og barndomserindringer. Brødrene Price har fått god mat og god smak inn fra barnsben av. Deres far, den kjente danske matskribent og gastronom John Price, var kjent for å lage god mat, som oftest med rikelig bruk av smør! Tradisjonen har de to ført videre. På sin humoristiske, lune og litt slentrende måte får vi her 100 oppskrifter på de deiligste retter. Brødrene viser vei og forklarer enkelt hvordan ting skal gjøres. Det er til å få vann i munnen av bare å lese om dette. Forord ved Eyvind Hellstrøm. LES MINDRE Forlagets omtale Smørrebrød, rødspette, lun leverpostej med bacon, flæskesteg, frikadeller, sildeanretninger, rødgrød med fløde ... Her serveres de lekreste danske retter side om side med franske og kontinentale klassikere som brødrene er så kjent for, selvsagt med deres egen tvist, og med muntre anekdoter om tilblivelse, familiehistorie og barndomserindringer. Brødrene Price har fått god mat og god smak inn fra barnsben av. Deres far, den kjente danske matskribent og gastronom John Price, var kjent for å lage god mat, som oftest med rikelig bruk av smør! Tradisjonen har de to ført videre. På sin humoristiske, lune og litt slentrende måte får vi her 100 oppskrifter på de deiligste retter. Brødrene viser vei og forklarer enkelt hvordan ting skal gjøres. Det er til å få vann i munnen av bare å lese om dette. Forord ved Eyvind Hellstrøm.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.