Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Nordsjøveien

    Nordsjøveien

    Nordsjøveien

    Nordsjøveien (fra Stavanger til Hidra, en matsafari)

    Forfatter Gursli Berg forl.

    Forventes i salg 20.09.2018

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788293311454

    Forlag:

    Gursli Berg forl.

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    200

    Alder:

    Voksen

    Nordsjøveien
    Gursli Berg forl.
    9788293311454

    Forlagets omtale:

    Rogaland er Norges viktigste matfylke, og langs Nordsjøveien finner vi delikatesser på rekke og rad. I denne boken presenteres noen av landets beste produsenter av alt fra okse, svin, kylling, ost, saft, øl, honning og sjokolade. Bak står mennesker som er lidenskapelig opptatt av å lage topp mat- LES MER og drikkevarer. I tillegg besøker vi de beste kafeene og restaurantene langs denne veien, som er blant Norges vakreste. Reisen går langs de sagnomsuste jærstrendene, forbi Sogndalsstrand og Jøssingfjorden, og ender på vakre Hidra utenfor Flekkefjord. Spisestedene viser fram sine spesialiteter, og i boken er det oppskrifter på retter som er enkle å lage og med råvarer som alle lett kan få tak i. Forfatteren JON BERG er selv fra Rogaland, og har skrevet tre bøker om mat, vin og reise, Smak Spansk (2017), Italia. En matsafari (2016) og Spania. En Matsafari (2011). Bøkene har fått svært gode anmeldelser. Berg er utdannet historiker og vinkelner, og han var tidligere journalist i NRK Dagsrevyen. Han kjenner Nordsjøveien svært godt, etter utallige besøk. Berg er også en ivrig hobbykokk, og har samarbeidet med fremragende norske kokker i sine tidligere bøker. Den kjente mat- og reisefotografen PAUL PAIEWONSKY har tatt bildene. LES MINDRE Forlagets omtale Rogaland er Norges viktigste matfylke, og langs Nordsjøveien finner vi delikatesser på rekke og rad. I denne boken presenteres noen av landets beste produsenter av alt fra okse, svin, kylling, ost, saft, øl, honning og sjokolade. Bak står mennesker som er lidenskapelig opptatt av å lage topp mat- og drikkevarer. I tillegg besøker vi de beste kafeene og restaurantene langs denne veien, som er blant Norges vakreste. Reisen går langs de sagnomsuste jærstrendene, forbi Sogndalsstrand og Jøssingfjorden, og ender på vakre Hidra utenfor Flekkefjord. Spisestedene viser fram sine spesialiteter, og i boken er det oppskrifter på retter som er enkle å lage og med råvarer som alle lett kan få tak i. Forfatteren JON BERG er selv fra Rogaland, og har skrevet tre bøker om mat, vin og reise, Smak Spansk (2017), Italia. En matsafari (2016) og Spania. En Matsafari (2011). Bøkene har fått svært gode anmeldelser. Berg er utdannet historiker og vinkelner, og han var tidligere journalist i NRK Dagsrevyen. Han kjenner Nordsjøveien svært godt, etter utallige besøk. Berg er også en ivrig hobbykokk, og har samarbeidet med fremragende norske kokker i sine tidligere bøker. Den kjente mat- og reisefotografen PAUL PAIEWONSKY har tatt bildene.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.