Hvorfor registrere deg?
Sammen om matglede
På lager - sendes nå( 1 stk. )
295,-
ISBN: |
9788299779234 |
Forlag: |
Fjellheimen forl. |
Trykkeår: |
2010 |
Utgitt: |
2010 |
Utgave: |
1 |
Sider: |
208 |
Alder: |
Voksen |
Rørosregionen har opparbeidet seg ry som ledende i Norge innenfor lokal matproduksjon. Hvordan er dette mulig, her hvor karrige bygdesamfunn klamrer seg fast oppunder skoggrensa langt inne i landet? Hvilke tradisjoner for mat, smak, delikatesser, oppskrifter og appetittvekkende opplevelser knytter … LES MER seg til dette landskapet? Om hvordan tenker de som produserer maten? Denne boka handler om menneskene, naturen og kulturen i Røros-traktene. Her bor det produsenter som tar vare på mattradisjonene våre, og serverer dem på nye måter for nye generasjoner. Et eksempel på det er Rørosmeieriet, som feiret 10-årsjubileum i 2010. Meieriet vokste fram gjennom et enormt felles løft i regionen sammen med Rørosmat, Smakeriet og det lokale matengasjementet. LES MINDRE
Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!