Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Sicilia

    Sicilia

    Sicilia

    Sicilia (oppskrifter fra en italiensk øy, recipes from an italian island)

    Forfatter Memo

    (Giancarlo Caldesi - Forfatter)

    Memo

    (Helen Cathcart - Illustratør)

    Memo

    (Johanna Noack - Oversetter)

    Memo

    (Geir Postoloff - )

    Memo

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788293493044

    Forlag:

    Memo

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    1

    Sider:

    271

    Vekt:

    1155 gr

    Alder:

    Voksen

    Sicilia
    Memo
    9788293493044

    Forlagets omtale:

    Sicilia er ikke som noe annet sted i verden: Den største øya i Middelhavet, med livlige markeder, fantastiske strender og mat man kunne dø for. Forfatterne Katie og Giancarlo Caldesi har reist på kryss og tvers over denne vakre øya for å finne de lokale og autentiske rettene, tilberedt med ekte LES MER lidenskap, for å gi oss det aller beste fra det sicilianske kjøkken. Boka syder av deres mangeårige kjærlighet til øya og matkulturen. Takket være sin rike historie, er det sicilianske kjøkken influert av det italienske så vel som av det greske, spanske, franske og arabiske kjøkken, noe som gjør smakene og ingrediensene vidunderlig eklektiske: Fra den verdensberømte gatematen i Palermo til de utrolige dessertene i Noto samt de arabiskinspirerte rettene som couscous med safran og lam med eksotiske krydre. Katie og Giancarlo gir oss mange oppskrifter på hverdagsmat som er lette å lage og smaker helt herlig: Server grillet makrell med auberginegryten caponata, lær deg kunsten å lage parmesanbakt kylling, og se hvordan pistasjpesto kan løfte selv de enkleste retter til nye høyder. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, risotto, focaccia, couscous, raguer og fyll til ravioli, og fantastiske retter av grønnsaker, fisk og kjøtt, kaker og desserter. Mange av oppskriftene er glutenfrie. Bli med Katie og Giancarlo på deres spennende vandring gjennom antikke greske ruiner og templer, arabiskinspirerte kupler, normanniske slottsmurer og bysantinsk mosaikk. Sicilia er både en fantastisk kokebok og en enestående reiseskildring fra Italias mest forførende øy. LES MINDRE Forlagets omtale Sicilia er ikke som noe annet sted i verden: Den største øya i Middelhavet, med livlige markeder, fantastiske strender og mat man kunne dø for. Forfatterne Katie og Giancarlo Caldesi har reist på kryss og tvers over denne vakre øya for å finne de lokale og autentiske rettene, tilberedt med ekte lidenskap, for å gi oss det aller beste fra det sicilianske kjøkken. Boka syder av deres mangeårige kjærlighet til øya og matkulturen. Takket være sin rike historie, er det sicilianske kjøkken influert av det italienske så vel som av det greske, spanske, franske og arabiske kjøkken, noe som gjør smakene og ingrediensene vidunderlig eklektiske: Fra den verdensberømte gatematen i Palermo til de utrolige dessertene i Noto samt de arabiskinspirerte rettene som couscous med safran og lam med eksotiske krydre. Katie og Giancarlo gir oss mange oppskrifter på hverdagsmat som er lette å lage og smaker helt herlig: Server grillet makrell med auberginegryten caponata, lær deg kunsten å lage parmesanbakt kylling, og se hvordan pistasjpesto kan løfte selv de enkleste retter til nye høyder. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, risotto, focaccia, couscous, raguer og fyll til ravioli, og fantastiske retter av grønnsaker, fisk og kjøtt, kaker og desserter. Mange av oppskriftene er glutenfrie. Bli med Katie og Giancarlo på deres spennende vandring gjennom antikke greske ruiner og templer, arabiskinspirerte kupler, normanniske slottsmurer og bysantinsk mosaikk. Sicilia er både en fantastisk kokebok og en enestående reiseskildring fra Italias mest forførende øy.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.