Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Slakting & skjæring

    Slakting & skjæring

    Slakting & skjæring

    Slakting & skjæring (storfe, sau, gris, vilt)

    Forfatter Jæren forl.

    (Halvard Bøe - Fotograf)

    Jæren forl.

    På lager - sendes nå( 2 stk. )

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788293351641

    Forlag:

    Jæren forl.

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    220

    Vekt:

    722 gr

    Alder:

    Voksen

    Slakting & skjæring
    Jæren forl.
    9788293351641

    Forlagets omtale:

    Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne LES MER boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder. Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles. Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du "bare" er generelt matinteressert. Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe. LES MINDRE Forlagets omtale Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder. Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles. Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du "bare" er generelt matinteressert. Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.