Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Smaken av sjokolade

    Smaken av sjokolade

    Smaken av sjokolade

    Smaken av sjokolade (håndbok i sjokoladesmaking, samt 40 oppskrifter)

    Forfatter Fortellerforl.

    (Éric Fénot - Illustratør)

    Fortellerforl.

    (Thomas Alexander Hansen - Oversetter)

    Fortellerforl.

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788281030459

    Forlag:

    Fortellerforl.

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    159

    Vekt:

    1096 gr

    Alder:

    Voksen

    Smaken av sjokolade
    Fortellerforl.
    9788281030459

    Forlagets omtale:

    Sjokolade er en praktbok formet som en sjokolade med bokbind i sølvfolie og et papirovertrekk som kan trekkes av og på, slik som melkesjokoladen før i tiden. Tittelen er preget i gullskrift. Praktutgaven har også sølvsnitt rundt hele bokblokka. Dette er en lærebok i sjokolade- smaking, behandling LES MER og bearbeidelse. 1. Smak - en sanseopplevelse. Det er ikke bare tunga som brukes til å smake sjokolade. Vi bruker alle fem sanser. Sjokoladesmak kombinert med andre ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blomster, grønnsaker, sigarer, krydder, tørket frukt. 2. Oppskrifter. Boka inneholder et utvalg på 40 av de beste oppskriftene med sjokolade for enhver anledning. Her er oppskrifter på kaker, drikke og konfekt. 3. Praktiske tips. Hvordan utnytte sjokoladen optimalt for å få ut den beste smaken, kjøperåd, oppbevaringstips etc. LES MINDRE Forlagets omtale Sjokolade er en praktbok formet som en sjokolade med bokbind i sølvfolie og et papirovertrekk som kan trekkes av og på, slik som melkesjokoladen før i tiden. Tittelen er preget i gullskrift. Praktutgaven har også sølvsnitt rundt hele bokblokka. Dette er en lærebok i sjokolade- smaking, behandling og bearbeidelse. 1. Smak - en sanseopplevelse. Det er ikke bare tunga som brukes til å smake sjokolade. Vi bruker alle fem sanser. Sjokoladesmak kombinert med andre ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blomster, grønnsaker, sigarer, krydder, tørket frukt. 2. Oppskrifter. Boka inneholder et utvalg på 40 av de beste oppskriftene med sjokolade for enhver anledning. Her er oppskrifter på kaker, drikke og konfekt. 3. Praktiske tips. Hvordan utnytte sjokoladen optimalt for å få ut den beste smaken, kjøperåd, oppbevaringstips etc.

    Emner: Sjokolade

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.