Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Stor kokebok for større og mindre husholdninger

    Stor kokebok for større og mindre husholdninger

    Stor kokebok for større og mindre husholdninger

    Stor kokebok for større og mindre husholdninger (kokning, bakning, syltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost, menyer, anretning)

    Forfatter Familieforl.

    Levering 2-6 dager

    299,-

    ISBN:

    9788282140775

    Forlag:

    Familieforl.

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    806

    Vekt:

    1340 gr

    Alder:

    Voksen

    Stor kokebok for større og mindre husholdninger
    Familieforl.
    9788282140775

    Forlagets omtale:

    800 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er tidenes kokebok. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, menyer anretning, riktig LES MER partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen. LES MINDRE Forlagets omtale 800 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er tidenes kokebok. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, menyer anretning, riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.