Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Sykt godt

    Sykt godt

    Sykt godt

    Sykt godt (en vegansk kokebok)

    Forfatter Frisk forlag

    (Erik Sæter Jørgensen - Illustratør)

    Frisk forlag

    På lager - sendes nå( 2 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788293428046

    Forlag:

    Frisk forlag

    Trykkeår:

    2019

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    335

    Vekt:

    1478 gr

    Alder:

    Voksen

    Sykt godt
    Frisk forlag
    9788293428046

    Forlagets omtale:

    «Mari er en cupcake av et menneske, og den beste matbloggeren i landet, vegetar eller ei. Hun tar oss i hånden og leier oss trygt dit vi så gjerne vil - til god mat, mat som er til gode for både mennesker, dyr og miljø. Først får vi idiotsikre oppskrifter for dem som er helt grønne på LES MER kjøttfritt, så baller det på seg, før det ender i tips som vil slukes av folk som vil være dønn veganer - med glutenfritt som bonus.» Yngve Ekern, matjournalist, forfatter og foredragsholder Sykt godt er en vegansk fest, et oppslagsverk med 115 oppskrifter på vegansk mat, alle nydelig illustrert. Det er en kombinasjon av lesernes favorittoppskrifter på bloggen og splitter nye oppskrifter. Her får du taco, burger, pizza, kaker, desserter, vårruller, turmat, julemat og egentlig alt du kan tenke deg. Fire hovedsteg med økende vanskelighetsgrad, det første er for totalt nybegynnere som handler på Joker, det neste for de som handler på godt assorterte dagligvarebutikker. Det tredje steget blir all in for deg som vil lage all mat på vegansk vis, det fjerde steget er glutenfritt og med en del rå mat. Oversikt over mange kjekke, spesielle og snåle råvarer, med informasjon om hvordan du bruker de og hvor du får tak i de. En egen del med basisoppskrifter på vegansk melk, krem, majones og ulike sauser. En egen del med systematisk oversikt over hvordan du erstatter animalske matvarer i kostholdet ditt. En lang liste over råvarer og hvilke oppskrifter du kan bruke de i. En stor og flott bok som er perfekt å gi i gave til noen du vil inspirere til å lage mer grønn mat! LES MINDRE Forlagets omtale «Mari er en cupcake av et menneske, og den beste matbloggeren i landet, vegetar eller ei. Hun tar oss i hånden og leier oss trygt dit vi så gjerne vil - til god mat, mat som er til gode for både mennesker, dyr og miljø. Først får vi idiotsikre oppskrifter for dem som er helt grønne på kjøttfritt, så baller det på seg, før det ender i tips som vil slukes av folk som vil være dønn veganer - med glutenfritt som bonus.» Yngve Ekern, matjournalist, forfatter og foredragsholder Sykt godt er en vegansk fest, et oppslagsverk med 115 oppskrifter på vegansk mat, alle nydelig illustrert. Det er en kombinasjon av lesernes favorittoppskrifter på bloggen og splitter nye oppskrifter. Her får du taco, burger, pizza, kaker, desserter, vårruller, turmat, julemat og egentlig alt du kan tenke deg. Fire hovedsteg med økende vanskelighetsgrad, det første er for totalt nybegynnere som handler på Joker, det neste for de som handler på godt assorterte dagligvarebutikker. Det tredje steget blir all in for deg som vil lage all mat på vegansk vis, det fjerde steget er glutenfritt og med en del rå mat. Oversikt over mange kjekke, spesielle og snåle råvarer, med informasjon om hvordan du bruker de og hvor du får tak i de. En egen del med basisoppskrifter på vegansk melk, krem, majones og ulike sauser. En egen del med systematisk oversikt over hvordan du erstatter animalske matvarer i kostholdet ditt. En lang liste over råvarer og hvilke oppskrifter du kan bruke de i. En stor og flott bok som er perfekt å gi i gave til noen du vil inspirere til å lage mer grønn mat!

    Emner: Veganretter

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.