Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Uten gluten

    Uten gluten

    Uten gluten

    Uten gluten (velkommen inn i vårt glutenfrie univers)

    Forfatter Frisk forlag

    (Birgit Kolboe - Forfatter)

    Frisk forlag

    (Jon Marius Nilsson - Illustratør)

    Frisk forlag

    Levering 2-6 dager

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788293428053

    Forlag:

    Frisk forlag

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    319

    Vekt:

    1480 gr

    Alder:

    Voksen

    Uten gluten
    Frisk forlag
    9788293428053

    Forlagets omtale:

    Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg. Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun LES MER diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten. Kort sagt: ekte mat LES MINDRE Forlagets omtale Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg. Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten. Kort sagt: ekte mat

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.