Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Vin til maten

    Vin til maten

    Vin til maten

    Vin til maten (lær å kombinere mat og vin med Christer Berens)

    Forfatter Vigmostad Bjørke

    (Bjørn Værness - Redaktør)

    Vigmostad Bjørke

    (Mette Randem - Illustratør)

    Vigmostad Bjørke

    Levering 2-6 dager

    99,- Nå 87,-

    ISBN:

    9788251697217

    Forlag:

    Vigmostad Bjørke

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    71

    Vekt:

    93 gr

    Alder:

    Voksen

    Vin til maten
    Vigmostad Bjørke
    9788251697217

    Forlagets omtale:

    Dette er en praktisk oppslagsbok som hjelper deg med å finne gode vinmatcher til ulike typer mat gjennom hele måltidet. Når kombinasjonen av mat og vin er vellykket, får både maten og vinen et løft. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg LES MER hvorfor, slik at du selv velger riktig. I bokens andre del får vinen spille hovedrollen. Hvilken mat velger du til den flasken du har stående? Christer Berens er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast innslag på TV2s God Morgen, Norge og P4s Nytelsesfredag. LES MINDRE Forlagets omtale Dette er en praktisk oppslagsbok som hjelper deg med å finne gode vinmatcher til ulike typer mat gjennom hele måltidet. Når kombinasjonen av mat og vin er vellykket, får både maten og vinen et løft. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. I bokens andre del får vinen spille hovedrollen. Hvilken mat velger du til den flasken du har stående? Christer Berens er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast innslag på TV2s God Morgen, Norge og P4s Nytelsesfredag.

    Emner: Vin

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.