Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Alt enhver kokk bør kunne

    Alt enhver kokk bør kunne

    Alt enhver kokk bør kunne (en håndbok for alle som liker å lage mat)

    Forfatter Gursli Berg

    (Jon Berg - Oversetter)

    Gursli Berg

    På lager - sendes nå( 2 stk. )

    199,- Nå 174,-

    ISBN:

    9788293311706

    Forlag:

    Gursli Berg

    Trykkeår:

    2020

    Utgitt:

    2020

    Utgave:

    1

    Sider:

    143

    Vekt:

    245 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Alt du bør vite-serien

    Alt enhver kokk bør kunne
    Gursli Berg
    9788293311706

    Forlagets omtale:

    En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, LES MER eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet: - hvordan du bruker og tar vare på jerngryten - hvordan du holder knivene skarpe - hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene - hva du kan gjøre om sausen får klumper - hvordan du kan vite om maten er ferdig I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker! Solgt 30 000 eksemplarer. LES MINDRE Forlagets omtale En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet: - hvordan du bruker og tar vare på jerngryten - hvordan du holder knivene skarpe - hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene - hva du kan gjøre om sausen får klumper - hvordan du kan vite om maten er ferdig I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker! Solgt 30 000 eksemplarer.

    Emner: Mat og drikke

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.