Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Roma for matelskere

    Roma for matelskere

    Roma for matelskere

    Forfatter Memo

    (Marie Lexow - Oversetter)

    Memo

    Levering 2-6 dager

    249,- Nå 218,-

    ISBN:

    9788293493495

    Forlag:

    Memo

    Trykkeår:

    2020

    Utgitt:

    2020

    Utgave:

    1

    Sider:

    184

    Vekt:

    430 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Innsidetips for matelskere

    Roma for matelskere
    Memo
    9788293493495

    Forlagets omtale:

    Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, iskremen bedre og kaffedrikkingen et helligere ritual. I «Roma for matelskere» besøker Peter Loewe sine stamsteder, som Trattoria Monti som i tiår har blitt drevet av samme familie. Mamma Franca Marziani holder koken på kjøkkenet, og sønnene LES MER Enrico og Daniele serverer alt fra ruller av sverdfisk og carpaccio av andebryst til hjemmelaget iskrem. I tillegg til alle stamstedene, har Peter funnet nye restauranter og søkt seg ut i Romas periferier, til de mest karakteristiske og autentiske stedene der de romerske mattradisjonene og familieoppskriftene fortsatt lever og der prisene er lave. I dag trengs en restaurantguide til Roma mer enn noensinne. Særlig i sentrum, der turistfellene er blitt mange i takt med at Romas tilreisende er blitt flere. I boken får du tips til over hundre ulike trattoriaer, restauranter, pizzeriaer, barer, kafeer, gelateriaer og matbutikker. Du kan også lese om den pågående pizzakrigen i Roma og hvorfor italienere ikke er fetere. Peter Loewe er journalist og korrespondent for Dagens Nyheter og har bodd i Roma i over 30 år. Mat og vin er to av Peters største interesser, og han skriver blant annet regelmessig i tidsskriftene Gourmet og Alt om Vin. LES MINDRE Forlagets omtale Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, iskremen bedre og kaffedrikkingen et helligere ritual. I «Roma for matelskere» besøker Peter Loewe sine stamsteder, som Trattoria Monti som i tiår har blitt drevet av samme familie. Mamma Franca Marziani holder koken på kjøkkenet, og sønnene Enrico og Daniele serverer alt fra ruller av sverdfisk og carpaccio av andebryst til hjemmelaget iskrem. I tillegg til alle stamstedene, har Peter funnet nye restauranter og søkt seg ut i Romas periferier, til de mest karakteristiske og autentiske stedene der de romerske mattradisjonene og familieoppskriftene fortsatt lever og der prisene er lave. I dag trengs en restaurantguide til Roma mer enn noensinne. Særlig i sentrum, der turistfellene er blitt mange i takt med at Romas tilreisende er blitt flere. I boken får du tips til over hundre ulike trattoriaer, restauranter, pizzeriaer, barer, kafeer, gelateriaer og matbutikker. Du kan også lese om den pågående pizzakrigen i Roma og hvorfor italienere ikke er fetere. Peter Loewe er journalist og korrespondent for Dagens Nyheter og har bodd i Roma i over 30 år. Mat og vin er to av Peters største interesser, og han skriver blant annet regelmessig i tidsskriftene Gourmet og Alt om Vin.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.