300 sauser - fra hele verden | Paul Gayler | 9788202387600 - Haugenbok.no
Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid 300 sauser

300 sauser

300 sauser

300 sauser (fra hele verden)

Forfatter Cappelen Damm faktum

(Richard Jung - Illustratør)

Cappelen Damm faktum

(Bjørg Airen Raybo - Oversetter)

Cappelen Damm faktum

Levering 2-6 dager

349,-

ISBN:

9788202387600

Forlag:

Cappelen Damm faktum

Trykkeår:

2012

Utgitt:

2012

Utgave:

1

Sider:

224

Vekt:

1006 gr

Alder:

Voksen

300 sauser
Cappelen Damm faktum
9788202387600

Forlagets omtale:

Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og LES MER basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph LES MINDRE Forlagets omtale Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph

Emner: Sauser