Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid 300 sauser

    300 sauser

    300 sauser

    300 sauser (fra hele verden)

    Forfatter Cappelen Damm faktum

    (Richard Jung - Illustratør)

    Cappelen Damm faktum

    (Bjørg Airen Raybo - Oversetter)

    Cappelen Damm faktum

    Levering 2-6 dager

    349,-

    ISBN:

    9788202387600

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    224

    Vekt:

    1006 gr

    Alder:

    Voksen

    300 sauser
    Cappelen Damm faktum
    9788202387600

    Forlagets omtale:

    Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og LES MER basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph LES MINDRE Forlagets omtale Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph

    Emner: Sauser

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.