Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Aichas kjøkken

    Aichas kjøkken

    Aichas kjøkken

    Aichas kjøkken (norsk mat inspirert av mine marokkanske mødre)

    Forfatter Gyldendal

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788205489318

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    281

    Vekt:

    1121 gr

    Alder:

    Voksen

    Aichas kjøkken
    Gyldendal
    9788205489318

    Forlagets omtale:

    Vil du bli forført av eksotisk krydderduft og spise flere grønne middager er boken AICHAS KJØKKEN en fantastisk inspirasjon. Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv og etter hvert i livet hennes har maten blitt viktigere og viktigere for LES MER henne. Aichas mat er en hyllest til morens og bestemødrenes kjøkken, råvarene og krydderne deres. Samtidig er det en bok som er laget på ingredienser som Aicha kjøper her og maten hennes er enkel nok til at alle får det til. Dette er Aichas første kokebok. Hun har i en årrekke drevet en av Bergens fremste gallerier for samtidskunst, nå skriver hun om mat i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen. Følg henne på Instagram @aichabouhlou LES MINDRE Forlagets omtale Vil du bli forført av eksotisk krydderduft og spise flere grønne middager er boken AICHAS KJØKKEN en fantastisk inspirasjon. Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv og etter hvert i livet hennes har maten blitt viktigere og viktigere for henne. Aichas mat er en hyllest til morens og bestemødrenes kjøkken, råvarene og krydderne deres. Samtidig er det en bok som er laget på ingredienser som Aicha kjøper her og maten hennes er enkel nok til at alle får det til. Dette er Aichas første kokebok. Hun har i en årrekke drevet en av Bergens fremste gallerier for samtidskunst, nå skriver hun om mat i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen. Følg henne på Instagram @aichabouhlou