Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Alice B. Toklas kokebok

    Alice B. Toklas kokebok

    Alice B. Toklas kokebok

    Alice B. Toklas kokebok

    Forfatter Grapefrukt forl.

    (Francis Rose - Illustratør)

    Grapefrukt forl.

    (Gerd Kvanvig - Oversetter)

    Grapefrukt forl.

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes

    249,- Nå 218,-

    ISBN:

    9788299757416

    Forlag:

    Grapefrukt forl.

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    304

    Vekt:

    600 gr

    Alder:

    Voksen

    Alice B. Toklas kokebok
    Grapefrukt forl.
    9788299757416

    Forlagets omtale:

    Den legendariske kokeboken til Alice B. Toklas på norsk! Her er rettene hun serverte Gertrude Stein, Pablo Picasso, Ernest Hemingway, Henri Matisse og mange andre kunstnere som levde i Paris før krigen. Boken er resultatet av et langt liv med matlaging, og er stappfull av oppskrifter, minner og LES MER anekdoter. Toklas skriver med innlevelse om dette myteomspunne miljøet, om sitt samboerskap med forfatteren Gertrude Stein, deres liv - og måltider - i Paris, på den franske landsbygda, under 2 verdenkriger og på reise gjennom USA. Det er kulturhistorie på sitt mest levende og underholdende. Toklas betraktet det å lage mat som en kunst fullt på høyde med andre kunstformer. Den kjærlige måten hun skildrer råvarer og tilberedelsen på vitner om dette. Hun ble en sann mester innen den franske kokkeskolen. Når denne boken nå kommer på norsk, ligger alt til rette for at den også her vil få den samme hengivne tilhengerskaren som den har fått i så mange andre land. LES MINDRE Forlagets omtale Den legendariske kokeboken til Alice B. Toklas på norsk! Her er rettene hun serverte Gertrude Stein, Pablo Picasso, Ernest Hemingway, Henri Matisse og mange andre kunstnere som levde i Paris før krigen. Boken er resultatet av et langt liv med matlaging, og er stappfull av oppskrifter, minner og anekdoter. Toklas skriver med innlevelse om dette myteomspunne miljøet, om sitt samboerskap med forfatteren Gertrude Stein, deres liv - og måltider - i Paris, på den franske landsbygda, under 2 verdenkriger og på reise gjennom USA. Det er kulturhistorie på sitt mest levende og underholdende. Toklas betraktet det å lage mat som en kunst fullt på høyde med andre kunstformer. Den kjærlige måten hun skildrer råvarer og tilberedelsen på vitner om dette. Hun ble en sann mester innen den franske kokkeskolen. Når denne boken nå kommer på norsk, ligger alt til rette for at den også her vil få den samme hengivne tilhengerskaren som den har fått i så mange andre land.