Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Alle kan lære å lage mat

    Alle kan lære å lage mat

    Alle kan lære å lage mat

    Alle kan lære å lage mat

    Forfatter Gyldendal

    (David Loftus - Illustratør)

    Gyldendal

    (Chris Terry - Illustratør)

    Gyldendal

    (Eva Storsveen - Oversetter)

    Gyldendal

    (Kyrre Haugen Bakke - Oversetter)

    Gyldendal

    Levering 2-6 dager

    499,-

    ISBN:

    9788205391512

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2009

    Utgave:

    1

    Sider:

    359

    Vekt:

    1346 gr

    Alder:

    Voksen

    Alle kan lære å lage mat
    Gyldendal
    9788205391512

    Haugenboks omtale:

    Her kan du lære å lage mat på en enkel og kjapp måte. Forfatteren gir sin enkle versjon av retter som de fleste liker. Oppskriftene har klare instrukser og trinn-for-trinn bilder. Boka er basert på TV-serien Jamie's matrevolusjon. Haugenboks omtale Her kan du lære å lage mat på en enkel og kjapp måte. Forfatteren gir sin enkle versjon av retter som de fleste liker. Oppskriftene har klare instrukser og trinn-for-trinn bilder. Boka er basert på TV-serien Jamie's matrevolusjon.

    Forlagets omtale:

    Enkle grunnoppskrifter på sunn, god mat - helt uten fiksfakserier! Alle kan lære å lage mat! Det er budskapet i Jamie Olivers nye bok, hvor han går tilbake til det helt grunnleggende. I en tid og en del av verden som flommer over av usunn og trist ferdigmat slår Jamie et slag for at man må komme LES MER seg inn på kjøkkenet og lage maten fra bunnen av igjen. Det er ikke vanskelig, det trenger ikke ta lang tid, og det gir så mye glede. Boken er full av enkle grunnoppskrifter på mat som alle kan klare å lage. Du finner retter til alle måltider, både rask mat og retter som trenger tid, og her er både eksotisk og tradisjonell mat. Alt er grundig forklart med trinn-for-trinn-bilder. Det er også nyttige lister over hva man trenger i kjøkkenet, samt stemningsskapende portretter av nybakte kokeentusiaster i alle aldre. Den røde tråden her er sunn, god mat uten fiksfakserier, og som alltid: Jamies begeistring og kjærlighet til mat. . LES MINDRE Forlagets omtale Enkle grunnoppskrifter på sunn, god mat - helt uten fiksfakserier! Alle kan lære å lage mat! Det er budskapet i Jamie Olivers nye bok, hvor han går tilbake til det helt grunnleggende. I en tid og en del av verden som flommer over av usunn og trist ferdigmat slår Jamie et slag for at man må komme seg inn på kjøkkenet og lage maten fra bunnen av igjen. Det er ikke vanskelig, det trenger ikke ta lang tid, og det gir så mye glede. Boken er full av enkle grunnoppskrifter på mat som alle kan klare å lage. Du finner retter til alle måltider, både rask mat og retter som trenger tid, og her er både eksotisk og tradisjonell mat. Alt er grundig forklart med trinn-for-trinn-bilder. Det er også nyttige lister over hva man trenger i kjøkkenet, samt stemningsskapende portretter av nybakte kokeentusiaster i alle aldre. Den røde tråden her er sunn, god mat uten fiksfakserier, og som alltid: Jamies begeistring og kjærlighet til mat. .