Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Alt blir bedre med bacon

    Alt blir bedre med bacon

    Alt blir bedre med bacon

    Alt blir bedre med bacon

    Forfatter Spetakkel

    (Erik Hannemann - Illustratør)

    Spetakkel

    På lager - sendes nå ( 10+ stk. )

    399,- Nå 149,-

    ISBN:

    9788299963275

    Forlag:

    Spetakkel

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    269

    Vekt:

    908 gr

    Alder:

    Voksen

    Alt blir bedre med bacon
    Spetakkel
    9788299963275

    Haugenboks omtale:

    «Fins der i den ganske verden en lukt så deilig, så berusende, som lukten av stekt bacon om morgenen?» - Agnar Mykle Historien, mytene, oppskriftene, metodene. Christopher Sjuve har skrevet boka som tar bacon på alvor. Haugenboks omtale «Fins der i den ganske verden en lukt så deilig, så berusende, som lukten av stekt bacon om morgenen?» - Agnar Mykle Historien, mytene, oppskriftene, metodene. Christopher Sjuve har skrevet boka som tar bacon på alvor.

    Forlagets omtale:

    Å skrive en bok om kjøtt i 2015 er å gå i utakt med samtiden. Det finnes ikke ett klokt menneske på jorden som mener at vi bør spise mer kjøtt. Og det er riktig. Kjøtt krever mye plass og energi, og vi vet det ikke er bra for planeten. Samtidig vil ikke menneskene slutte å spise kjøtt. Og her LES MER kommer baconet på banen: Bacon er det kjøttet som gir mest «bang for the buck». Noen skiver stekt bacon i en pastarett med asparges tilfører smak og fylde som du ellers ville savne. Bacon fyller tomrommet og gir deg metthetsfølelse. Det er ikke mye bacon som skal til for å gi en grønn og moderne mattallerken «den lille piffen». Det holder med noen fine, sprø biter. Det er baconets triumf. Noen spør hva man kan bruke bacon til. Det finnes ikke nok plass til å svare på det spørsmålet. Vi kan heller snu på det og spørre: Hva er det bacon ikke passer til? Tja. Sushi? Dessert? Drinker? Feil. Ikke om man bruker det riktig. Det er vanskelig å bestride anvendeligheten til dette fabelaktige kjøttet. Utgangspunktet for denne boka er enkelt: Alt blir bedre med bacon. Christopher Sjuve LES MINDRE Forlagets omtale Å skrive en bok om kjøtt i 2015 er å gå i utakt med samtiden. Det finnes ikke ett klokt menneske på jorden som mener at vi bør spise mer kjøtt. Og det er riktig. Kjøtt krever mye plass og energi, og vi vet det ikke er bra for planeten. Samtidig vil ikke menneskene slutte å spise kjøtt. Og her kommer baconet på banen: Bacon er det kjøttet som gir mest «bang for the buck». Noen skiver stekt bacon i en pastarett med asparges tilfører smak og fylde som du ellers ville savne. Bacon fyller tomrommet og gir deg metthetsfølelse. Det er ikke mye bacon som skal til for å gi en grønn og moderne mattallerken «den lille piffen». Det holder med noen fine, sprø biter. Det er baconets triumf. Noen spør hva man kan bruke bacon til. Det finnes ikke nok plass til å svare på det spørsmålet. Vi kan heller snu på det og spørre: Hva er det bacon ikke passer til? Tja. Sushi? Dessert? Drinker? Feil. Ikke om man bruker det riktig. Det er vanskelig å bestride anvendeligheten til dette fabelaktige kjøttet. Utgangspunktet for denne boka er enkelt: Alt blir bedre med bacon. Christopher Sjuve