Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Ansvarlig vertskap

    Ansvarlig vertskap

    Ansvarlig vertskap

    Ansvarlig vertskap (skjenkelære for hotell og restaurant)

    Forfatter Vett og viten

    ( - Utgiver)

    Vett og viten

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes

    498,-

    ISBN:

    9788241205712

    Forlag:

    Vett og viten

    Trykkeår:

    2003

    Utgitt:

    2003

    Utgave:

    1

    Sider:

    376

    Vekt:

    710 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Ansvarlig vertskap

    Ansvarlig vertskap
    Vett og viten
    9788241205712

    Haugenboks omtale:

    Boken fokuserer på øl, vin, brennevin, tobakk og miksing av drikkevarer. Et kapittel tar opp smak og hva som påvirker smaken vår. Det er også et kapittel om hvordan mat og drikke sammen kan utfylle hverandre. På en oversiktlig måte lærer du hvordan du kan sette ord på drikkevarer, og du lærer termin LES MER ologien og faguttrykkene. Boken er tenkt for ledere og arbeidstakere i hotell- og restaurantbransjen. Det er med en gjennomgåelse av prisfastsettelse som forteller deg hvordan du skal beregne den riktige prisen for ditt produkt. Boken er egnet som pensum ved bransjerelaterte universiteter og høgskoler. Har litteraturliste og stikkordregister. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken fokuserer på øl, vin, brennevin, tobakk og miksing av drikkevarer. Et kapittel tar opp smak og hva som påvirker smaken vår. Det er også et kapittel om hvordan mat og drikke sammen kan utfylle hverandre. På en oversiktlig måte lærer du hvordan du kan sette ord på drikkevarer, og du lærer terminologien og faguttrykkene. Boken er tenkt for ledere og arbeidstakere i hotell- og restaurantbransjen. Det er med en gjennomgåelse av prisfastsettelse som forteller deg hvordan du skal beregne den riktige prisen for ditt produkt. Boken er egnet som pensum ved bransjerelaterte universiteter og høgskoler. Har litteraturliste og stikkordregister.