Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Arne Brimis store kokebok fra Vianvang

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang (gastronomi ved foten av Jotunheimen)

    Forfatter Gyldendal

    (Mette Møller - Fotograf)

    Gyldendal

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788205513457

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    2

    Sider:

    336

    Vekt:

    1049 gr

    Alder:

    Voksen

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang
    Gyldendal
    9788205513457

    Forlagets omtale:

    Det beste fra Brimis Vianvang - 2. utgave Vianvang ligger i Vågå kommune, et idyllisk sted i den norske fjellheimen, og er en av Arne Brimis spisesteder. En reise til Vianvang er mer enn et godt måltid mat. De unike matopplevelsene blir vevd sammen med natur, historie, råvarer, matglede og norske LES MER tradisjoner. I denne boken presenteres Vianvang gjennom årstidene. Den inneholder oppskrifter med fokus på norske råvarer, der rettene representerer tradisjon og nyskapning i skjønn forening. «Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesielt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesielt med måltidet.» (Arne Brimi) Boken ble kåret til Beste norske kokebok 2013 av aperitif.no og bokhandlerkjeden Norli. LES MINDRE Forlagets omtale Det beste fra Brimis Vianvang - 2. utgave Vianvang ligger i Vågå kommune, et idyllisk sted i den norske fjellheimen, og er en av Arne Brimis spisesteder. En reise til Vianvang er mer enn et godt måltid mat. De unike matopplevelsene blir vevd sammen med natur, historie, råvarer, matglede og norske tradisjoner. I denne boken presenteres Vianvang gjennom årstidene. Den inneholder oppskrifter med fokus på norske råvarer, der rettene representerer tradisjon og nyskapning i skjønn forening. «Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesielt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesielt med måltidet.» (Arne Brimi) Boken ble kåret til Beste norske kokebok 2013 av aperitif.no og bokhandlerkjeden Norli.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.