Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Arne Brimis store kokebok fra Vianvang

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang (gastronomi ved foten av Jotunheimen)

    Forfatter Gyldendal

    (Mette Møller - Illustratør)

    Gyldendal

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    499,- Nå 437,-

    ISBN:

    9788281881266

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    352

    Vekt:

    1864 gr

    Alder:

    Voksen

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang
    Gyldendal
    9788281881266

    Forlagets omtale:

    Det beste fra Brimis Vianvang Vianvang ligger i Vågå kommune, et idyllisk sted i den norske fjellheimen, og er en av Arne Brimis spisesteder. En reise til Vianvang er mer enn et godt måltid mat. De unike matopplevelsene blir vevd sammen med natur, historie, råvarer, matglede og norske tradisjoner. LES MER I denne boken presenteres Vianvang gjennom årstidene, den inneholder oppskrifter med fokus på norske råvarer, der rettene representerer tradisjon og nyskapning i skjønn forening. «Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesielt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesielt med måltidet.» (Arne Brimi) LES MINDRE Forlagets omtale Det beste fra Brimis Vianvang Vianvang ligger i Vågå kommune, et idyllisk sted i den norske fjellheimen, og er en av Arne Brimis spisesteder. En reise til Vianvang er mer enn et godt måltid mat. De unike matopplevelsene blir vevd sammen med natur, historie, råvarer, matglede og norske tradisjoner. I denne boken presenteres Vianvang gjennom årstidene, den inneholder oppskrifter med fokus på norske råvarer, der rettene representerer tradisjon og nyskapning i skjønn forening. «Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesielt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesielt med måltidet.» (Arne Brimi)