Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Asiatiske smaker

    Asiatiske smaker

    Asiatiske smaker

    Asiatiske smaker (fantastisk godt og enkelt å lage)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Ann Høydalsnes - Oversetter)

    Cappelen Damm

    (Magnus Skoglöf - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788202484361

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    152

    Vekt:

    700 gr

    Alder:

    Voksen

    Asiatiske smaker
    Cappelen Damm
    9788202484361

    Forlagets omtale:

    Lag den beste asiatiske maten selv! Med herlige retter tilpasset det skandinaviske kjøkkenet. Vinneren av Sveriges mesterkokk 2013 får frem de eksotiske smakene i vanlige norske råvarer. Med nærmere 60 oppskrifter på fiske-, kylling-, kjøtt, nøtte- og vegetarretter, samt sauser og kryddere. LES MER Med Jennie Walldén og hennes kunnskap om kryddere og smakskombinasjoner får du vanlige råvarer som løk, kylling, kål, kjøtt og gulrøtter til smake asiatisk. I boken viser hun hvordan du tryller frem asiatisk mat hjemme i ditt eget kjøkken og får frem både det gode freshe og hotte. Hun viser deg hvordan du med enkelhet lager retter som egg fried rice, teriyakiburgere, entrecote gangnam style, crispy chicken og kimchi. Jennie deler sine smarteste matlagingstips og presenterer åtte av sine beste smakssettere: Fiskesaus, miso, gochujang, østerssaus, hoisinsaus, risvinseddik, soyasaus og sesamolje. Til hver oppskrift ser du tydelig hvilke av dem som tilsettes - alt for at de skal bli brukt! Jennie Walldén er vinneren av Sveriges Mesterkokk 2013 og har alltid elsket mat og nye smaker. Hun fikk slippe løs i kjøkkenet helt fra hun var liten og har eksperimentert med råvarer og mattradisjoner fra alle verdenshjørner siden. Hun jobber som frilans matkreatør på tv, i aviser og blader og på arrangementer. Hun bloggger på jenniewallden.wordpress.com LES MINDRE Forlagets omtale Lag den beste asiatiske maten selv! Med herlige retter tilpasset det skandinaviske kjøkkenet. Vinneren av Sveriges mesterkokk 2013 får frem de eksotiske smakene i vanlige norske råvarer. Med nærmere 60 oppskrifter på fiske-, kylling-, kjøtt, nøtte- og vegetarretter, samt sauser og kryddere. Med Jennie Walldén og hennes kunnskap om kryddere og smakskombinasjoner får du vanlige råvarer som løk, kylling, kål, kjøtt og gulrøtter til smake asiatisk. I boken viser hun hvordan du tryller frem asiatisk mat hjemme i ditt eget kjøkken og får frem både det gode freshe og hotte. Hun viser deg hvordan du med enkelhet lager retter som egg fried rice, teriyakiburgere, entrecote gangnam style, crispy chicken og kimchi. Jennie deler sine smarteste matlagingstips og presenterer åtte av sine beste smakssettere: Fiskesaus, miso, gochujang, østerssaus, hoisinsaus, risvinseddik, soyasaus og sesamolje. Til hver oppskrift ser du tydelig hvilke av dem som tilsettes - alt for at de skal bli brukt! Jennie Walldén er vinneren av Sveriges Mesterkokk 2013 og har alltid elsket mat og nye smaker. Hun fikk slippe løs i kjøkkenet helt fra hun var liten og har eksperimentert med råvarer og mattradisjoner fra alle verdenshjørner siden. Hun jobber som frilans matkreatør på tv, i aviser og blader og på arrangementer. Hun bloggger på jenniewallden.wordpress.com