Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Kampanjer Avpubliserte Kampanjer 2015 Vårsalg Bagatelle

    Bagatelle

    Bagatelle

    Bagatelle (Hellstrøms siste måltid)

    Forfatter Aschehoug

    (Trygve Indrelid - Illustratør)

    Aschehoug

    På lager - sendes nå ( 10+ stk. )

    599,- Nå 159,-

    ISBN:

    9788203238451

    Forlag:

    Aschehoug

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    300

    Vekt:

    2386 gr

    Alder:

    Voksen

    Bagatelle
    Aschehoug
    9788203238451

    Haugenboks omtale:

    Hellstrøm forteller om restauranten Bagatelles 30 år lange historie og om hvordan han har jaktet på det kompromissløse kjøkken. I tillegg har boka oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, med vinanbefalinger til hver rett. Haugenboks omtale Hellstrøm forteller om restauranten Bagatelles 30 år lange historie og om hvordan han har jaktet på det kompromissløse kjøkken. I tillegg har boka oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, med vinanbefalinger til hver rett.

    Forlagets omtale:

    Dette er den store boken om Eyvind Hellstrøms 27 år som kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle. Den handler om de beste årene, Hellstrøms lidenskap og filosofi, norsk gastronomi og råvarer, leverandørene, Michelin-inspektørene og to stjerner i Guide Michelin. Om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, LES MER morsomme opptrinn, rare episoder og mye mer. Historien om berømmelsen og "mytteriet" på Bagatelle er også med - og ikke minst oppskrifter på Hellstrøms mange signaturretter. Dette er en praktbok med de lekreste bilder. LES MINDRE Forlagets omtale Dette er den store boken om Eyvind Hellstrøms 27 år som kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle. Den handler om de beste årene, Hellstrøms lidenskap og filosofi, norsk gastronomi og råvarer, leverandørene, Michelin-inspektørene og to stjerner i Guide Michelin. Om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, morsomme opptrinn, rare episoder og mye mer. Historien om berømmelsen og "mytteriet" på Bagatelle er også med - og ikke minst oppskrifter på Hellstrøms mange signaturretter. Dette er en praktbok med de lekreste bilder.