Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Basic glutenfri baking

    Basic glutenfri baking

    Basic glutenfri baking

    Basic glutenfri baking

    Forfatter Arneberg forl.

    (Jon Marius Nilsson - Illustratør)

    Arneberg forl.

    Levering 2-6 dager

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788282201384

    Forlag:

    Arneberg forl.

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    98

    Vekt:

    484 gr

    Alder:

    Voksen

    Basic glutenfri baking
    Arneberg forl.
    9788282201384

    Forlagets omtale:

    Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi. Trenden med å velge LES MER glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge. Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlige fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med Doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat. LES MINDRE Forlagets omtale Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi. Trenden med å velge glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge. Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlige fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med Doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.