Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Basic glutenfri baking

    Basic glutenfri baking

    Basic glutenfri baking

    Basic glutenfri baking

    Forfatter Arneberg forl.

    (Jon Marius Nilsson - Illustratør)

    Arneberg forl.

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788282201384

    Forlag:

    Arneberg forl.

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    98

    Vekt:

    484 gr

    Alder:

    Voksen

    Basic glutenfri baking
    Arneberg forl.
    9788282201384

    Forlagets omtale:

    Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi. Trenden med å velge LES MER glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge. Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlige fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med Doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat. LES MINDRE Forlagets omtale Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi. Trenden med å velge glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge. Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlige fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med Doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.

    Emner: Bakverk