Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Bønner og linser

    Bønner og linser

    Bønner og linser

    Bønner og linser (en kokebok med italienske klovner og indiske møll)

    Forfatter Gyldendal

    (Erik Johan Worsøe Eriksen - Illustratør)

    Gyldendal

    Levering 2-6 dager

    349,-

    ISBN:

    9788205389854

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2009

    Utgave:

    1

    Sider:

    167

    Vekt:

    646 gr

    Alder:

    Voksen

    Bønner og linser
    Gyldendal
    9788205389854

    Forlagets omtale:

    En kokebok som i sin helhet er viet alle de deilige variantene av bønner, linser og erter! Bønner, erter og linser ? alle er enige om at det er både godt og sunt. Billig er det også! Men hvordan få til å bruke mer av dem? Her er det 100 oppskrifter på alle slags retter, til og med snacks og LES MER kaker! Du får også en omfattende oversikt over av ulike slag bønner, erter og linser. Stell og forberedelser er godt forklart, både bløtlegging, spiring og koking. Hermetiske varianter kan brukes i en stor del av oppskriftene, ofte til retter som lages på få minutter. Forfatteren forteller med entusiasme og varme om belgfruktenes gode egenskaper når det gjelder smaksopplevelser og næringsinnhold. Få bønnene ut av skapet og opplev de allsidige mulighetene. Intervju med Camilla Jensen LES MINDRE Forlagets omtale En kokebok som i sin helhet er viet alle de deilige variantene av bønner, linser og erter! Bønner, erter og linser ? alle er enige om at det er både godt og sunt. Billig er det også! Men hvordan få til å bruke mer av dem? Her er det 100 oppskrifter på alle slags retter, til og med snacks og kaker! Du får også en omfattende oversikt over av ulike slag bønner, erter og linser. Stell og forberedelser er godt forklart, både bløtlegging, spiring og koking. Hermetiske varianter kan brukes i en stor del av oppskriftene, ofte til retter som lages på få minutter. Forfatteren forteller med entusiasme og varme om belgfruktenes gode egenskaper når det gjelder smaksopplevelser og næringsinnhold. Få bønnene ut av skapet og opplev de allsidige mulighetene. Intervju med Camilla Jensen

    Emner: Belgfrukter

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.