Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Brød og brødbaking

    Brød og brødbaking

    Brød og brødbaking

    Brød og brødbaking

    Forfatter Cappelen Damm

    (Sigurd Fandango - Illustratør)

    Cappelen Damm

    ( - Utgiver)

    Cappelen Damm

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes 01.01.1970

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202361266

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    189

    Vekt:

    864 gr

    Alder:

    Voksen

    Brød og brødbaking
    Cappelen Damm
    9788202361266

    Forlagets omtale:

    Åpent Bakeris ønsker med denne boka er at man skal lære de viktigste elementene i baking. Samtidig skal man kunne åpne melposen og sette i gang før boka er lest fra perm til perm. De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød, slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som LES MER du baker deg gjennom dem. Følger du boka, får du like gode brød som profesjonelle bakere. Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis. Nå deler disse bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmelighetene bak sine beste brød med oss. LES MINDRE Forlagets omtale Åpent Bakeris ønsker med denne boka er at man skal lære de viktigste elementene i baking. Samtidig skal man kunne åpne melposen og sette i gang før boka er lest fra perm til perm. De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød, slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som du baker deg gjennom dem. Følger du boka, får du like gode brød som profesjonelle bakere. Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis. Nå deler disse bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmelighetene bak sine beste brød med oss.

    Emner: Brød

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.