Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Bra burgere

    Bra burgere

    Bra burgere

    Bra burgere (og alt det gode tilbehøret, saftige burgere av kjøtt, fisk og grønnsaker, from barbecue ranch burger to miso salmon burger)

    Forfatter Cappelen Damm faktum

    (Gus Filgate - Illustratør)

    Cappelen Damm faktum

    Levering 2-6 dager

    169,- Nå 148,-

    ISBN:

    9788202437251

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    143

    Vekt:

    683 gr

    Alder:

    Voksen

    Bra burgere
    Cappelen Damm faktum
    9788202437251

    Forlagets omtale:

    Saftige kjøtt-, fisk- og vegetarburgere Med denne boken inntar burgeren sin velfortjente plass i det gode selskap - og på alle bord. Her er det burgeriske gourmetopplevelser som venter deg. Prøv selv - på ditt eget kjøkken - og bli overbevist! Burgere er populær mat verden over, men en burger kan LES MER være mye mer enn en flat kjøttkake i brød. Det er et hav av forskjell mellom industrifremstilte hamburgere og de saftige hjemmelagde. De hjemmelagde kan både smake himmelsk og utgjøre et mettende og sunt måltid. Nå har en ny generasjon topp kjøkkensjefer gjenoppdaget denne gamle favoritten og skaper den om til gourmetmat. Briten Paul Gayler er en av dem, og med inspirasjon fra hele verden og kjøkkensjefkollegaer presenterer her 100 varierte og lekre burgeroppskrifter. Boken er ordnet i seks avdelinger. Etter litt historikk og grunnprinsippene for tilberedning av velsmakende burgere, kommer oppskriftene: Klassisk kjøtt - burgere basert på storfekjøtt, både tradisjonelle hamburgere og burgere med ny og spennende vri. Mer kjøtt - burgere av lammekjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, kylling, kalkun, fasan, vaktel, struts og vilt. Fisk - burgere med sjømat som hovedingrediens: laks, torsk, tunfisk, krabbe, hummer og reker. Vegetar - bønner, linser, kikerter, korn, nøtter og grønnsaker. Tilbehør - sauser, salsaer, relisher, salater, brød, poteter, grønnsaker. Paul Gayler stiller i fremste rekke i den nye generasjonen britiske kjøkkensjefer. Han har erfaring fra en rekke velrenommerte restauranter rundt om i Europa, bl.a. som sjefskokk på hotellet The Lanesborough ved Hyde Park i London, et kjøkken med 35 underkokker og en restaurant som kan bespise 100 personer samtidig. Han har skrevet en rekke bøker og utmerker seg ved sin kreative tilnærming til både tradisjonell og ny kokekunst. I Storbritannia er han også godt kjent fra TV-skjermen. LES MINDRE Forlagets omtale Saftige kjøtt-, fisk- og vegetarburgere Med denne boken inntar burgeren sin velfortjente plass i det gode selskap - og på alle bord. Her er det burgeriske gourmetopplevelser som venter deg. Prøv selv - på ditt eget kjøkken - og bli overbevist! Burgere er populær mat verden over, men en burger kan være mye mer enn en flat kjøttkake i brød. Det er et hav av forskjell mellom industrifremstilte hamburgere og de saftige hjemmelagde. De hjemmelagde kan både smake himmelsk og utgjøre et mettende og sunt måltid. Nå har en ny generasjon topp kjøkkensjefer gjenoppdaget denne gamle favoritten og skaper den om til gourmetmat. Briten Paul Gayler er en av dem, og med inspirasjon fra hele verden og kjøkkensjefkollegaer presenterer her 100 varierte og lekre burgeroppskrifter. Boken er ordnet i seks avdelinger. Etter litt historikk og grunnprinsippene for tilberedning av velsmakende burgere, kommer oppskriftene: Klassisk kjøtt - burgere basert på storfekjøtt, både tradisjonelle hamburgere og burgere med ny og spennende vri. Mer kjøtt - burgere av lammekjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, kylling, kalkun, fasan, vaktel, struts og vilt. Fisk - burgere med sjømat som hovedingrediens: laks, torsk, tunfisk, krabbe, hummer og reker. Vegetar - bønner, linser, kikerter, korn, nøtter og grønnsaker. Tilbehør - sauser, salsaer, relisher, salater, brød, poteter, grønnsaker. Paul Gayler stiller i fremste rekke i den nye generasjonen britiske kjøkkensjefer. Han har erfaring fra en rekke velrenommerte restauranter rundt om i Europa, bl.a. som sjefskokk på hotellet The Lanesborough ved Hyde Park i London, et kjøkken med 35 underkokker og en restaurant som kan bespise 100 personer samtidig. Han har skrevet en rekke bøker og utmerker seg ved sin kreative tilnærming til både tradisjonell og ny kokekunst. I Storbritannia er han også godt kjent fra TV-skjermen.