Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Drikke Brygg mer øl

    Brygg mer øl

    Brygg mer øl

    Brygg mer øl (ølbrygging for viderekomne)

    Forfatter Kagge

    (Jostein Sæthre - Forfatter)

    Kagge

    (Colin Eick - Illustratør)

    Kagge

    (Eivind Stoud Platou - Illustratør)

    Kagge

    På lager - sendes nå ( 4 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788248918615

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    189

    Vekt:

    1030 gr

    Alder:

    Voksen

    Brygg mer øl
    Kagge
    9788248918615

    Forlagets omtale:

    Ny og flott bok i samme serie som bestselgeren «Ølbrygging fra hånd til munn», som har solgt over 30 000 eksemplarer. I denne nye boka om ølbrygging får alle bryggeglade enda flere bryggetips. Boka er skrevet for hjemmebryggere og ølentusiaster, både nybegynneren og den erfarne bryggeren som LES MER tørster etter å lære mer og få flere oppskrifter. Hver råvare som brukes i bryggingen blir grundig beskrevet og karakterisert med egenskaper: malt, vann og mesking, humle og gjær. Her er også kapitler om ukonvensjonelle ingredienser og utstyr. Boka har en rekke nye og spennende oppskrifter fra bryggerier, både norske og utenlandske. Bakerst er en uunnværlig ølbryggerordbok. Boka er utstyrt med tabeller, register og illustrasjoner, i tillegg til inspirerende bilder. LES MINDRE Forlagets omtale Ny og flott bok i samme serie som bestselgeren «Ølbrygging fra hånd til munn», som har solgt over 30 000 eksemplarer. I denne nye boka om ølbrygging får alle bryggeglade enda flere bryggetips. Boka er skrevet for hjemmebryggere og ølentusiaster, både nybegynneren og den erfarne bryggeren som tørster etter å lære mer og få flere oppskrifter. Hver råvare som brukes i bryggingen blir grundig beskrevet og karakterisert med egenskaper: malt, vann og mesking, humle og gjær. Her er også kapitler om ukonvensjonelle ingredienser og utstyr. Boka har en rekke nye og spennende oppskrifter fra bryggerier, både norske og utenlandske. Bakerst er en uunnværlig ølbryggerordbok. Boka er utstyrt med tabeller, register og illustrasjoner, i tillegg til inspirerende bilder.

    Emner: Ølbrygging